Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Θέλει και Μπόατενγκ η Γαλατασαράι

«Δίχτυα» στο Μιλάνο εξακολουθεί να ρίχνει η Γαλατασαράι, αφού μετά τον Σνάιντερ φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση και για τον Μπόατενγκ. Η απάντηση, ωστόσο, των «ροσονέρι» είναι αρνητική.

Θέλει και Μπόατενγκ η Γαλατασαράι
Περιμένοντας την απάντηση του Γουέσλεϊ Σνάιντερ στην πρόταση της, μετά τη συμφωνία που επήλθε σε επίπεδο διοικήσεων, η Γαλατασαράι φέρεται να έκανε κρούση σε άλλον ένα ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο Μιλάνο, αλλά με τη φανέλα της Μίλαν. Στον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ.

Αυτό αποκάλυψαν άνθρωποι της τουρκικής ομάδας, σημειώνοντας πως και σε αυτή την υπόθεση αναμένονται εξελίξεις, ειδικά μετά τον προβληματισμό που εξέφρασε ο Γκανέζος σχετικά με το αν είναι σκόπιμο να συνεχίσει την καριέρα του σε μια χώρα όπου τα επεισόδια ρατσισμού στα γήπεδα πολλαπλασιάζονται διαρκώς.

Ο ισχυρός άντρας των «ροσονέρι», Αντριάνο Γκαλιάνι, διέψευσε, πάντως, πως στα γραφεία του συλλόγου έφτασε κάποια πρόταση για τον Μπόατενγκ, τονίζοντας πως ο παίκτης δεν παραχωρείται. «Οι άνθρωποι της Γαλατασαράι βρίσκονται στο Μιλάνο, αυτό είναι αλήθεια. Δεν ήρθαν εδώ, όμως, για τον Μπόατενγκ. Ήρθαν για άλλες υποθέσεις. Ο Γκανέζος είναι παίκτης της Μίλαν και θα παραμείνει παίκτης της Μίλαν. Δεν παραχωρείται», είπε χαρακτηριστικά ο στενός συνεργάτης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.novaspor fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: