Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Σεξ στο ασανσέρ; Γιατί όχι...

Ο μόνος λόγος για να πατήσετε το STOP. Το να κλειστείς μέσα στο ασανσέρ μπορεί για κάποιους να είναι ο μεγαλύτερος φόβος, για κάποιους άλλους όμως, είναι η μεγαλύτερη φαντασίωση. Και όχι αδίκως, αφού λίγο ο περιορισμένος χώρος, ο κίνδυνος μήπως κάποιος σας δει και οι καθρέφτες εντείνουν τις σεξουαλικές σας ορμές.
Τι πιο sexy λοιπόν από το να σου πει ο άλλος «σε θέλω εδώ και τώρα». Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην αναστατωθεί στο άκουσμα αυτής της φράσης. Στην περίπτωση του ασανσέρ, ξεχάστε όλες τις αναστολές, αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο μαζί μ’όλα εκείνα τα ένστικτα που θα σας μεταμορφώσουν στην πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη. Οι στάσεις που ενδείκνυνται στην περίπτωση αυτή:
Γυρίστέ του την πλάτη: Έχετε δικαίωμα και οι δύο να απολαύσετε την εικόνα της φαντασίωσης αυτής. Γυρίστε λοιπόν πλάτη, ακουμπήστε πάνω του…και απολαύστε την στιγμή της κορύφωσης κοιτώντας ο ένας τον άλλο στο καθρέφτη. Η εικόνα θα σας κάνει να νιώθετε ακόμα πιο σέξι, πράγμα που θα απογειώσει την στιγμή και φυσικά θα σας μείνει αξέχαστη.
Σας κόλλησε στον τοίχο: Όχι μόνο «χωροταξικά» τον εξιτάρει ο περιορισμένος χώρος, αλλά τον τρελαίνει ακόμα πιο πολύ αν σας «στριμώξει» παίρνοντας μ’ αυτό τον τρόπο τον απόλυτο έλεγχο. Έχει τόση ένταση μέσα του που την στιγμή εκείνη της κορύφωσης και οι δύο αναπόφευκτα θα φωνάξετε από ηδονή και πάθος. Στην στάση αυτή το μόνο που έχετε να προσέξετε είναι η σωστή πλευρά, όχι δηλαδή αυτή με τα κουμπιά, για ευνόητους λόγους, και επίσης μην αγχωθείτε τι δικαιολογία να βρείτε για όσους σας άκουσαν την ώρα που περίμεναν το ασανσέρ…που για ένα «περίεργο λόγο» είχε κολλήσει. Αντιθέτως, προτείνετέ τους να το δοκιμάσουν!!!
Πρόσωπο με πρόσωπο: Στηριχτείτε καλά πάνω του ή αλλιώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πάλι την «σωστή πλευρά» του ασανσέρ ως στήριγμα. Είναι ωραίο να κοιτάει ο ένας τον άλλο ανταλλάσσοντας βλέμματα, τα οποία φυσικά επικοινωνούν ανάμεικτα συναισθήματα, από την μια «είναι τέλεια συνέχισε» και από την άλλη «τι κάνουμε είμαστε τρελοί;» Σε κάθε περίπτωση είναι μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.
Extra tips! Ιδανικό τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω του πιο ανάλαφρου ντυσίματος. To χειμώνα προτιμήστε κάποιο φόρεμα εξαιτίας του ότι δεν έχετε πολύ χρόνο.kamarinia gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: