Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

«Συσπείρωση και ενότητα»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, θέλοντας να στείλουν το δικό τους μήνυμα για την ριζική αλλαγή στην ομάδα τους.

Αναλυτικά οι ανακοίνωση:
«Χαιρετίζουμε τη μεγάλη συμφωνία για την αλλαγή της διοίκησης όπου ο Όμιλος Βολιωτών και Αθηναίων επιχειρηματίων αναλαμβάνει τα ηνία του Ολυμπιακού. Συγχαίρουμε όλες τις πλευρές για την επίτευξη αυτής της συμφωνίας. Πρώτον τον πρώην πρόεδρο κ. Μποτσιβάλη για τη γενναία του απόφαση και το γεγονός ότι ανταποκρίθηκε στις εκκλήσεις και στο αίτημα των χιλιάδων οπαδών. Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τον κ. Δημήτρη Καραγιάννη, εκπρόσωπο των επιχεηριματιών που μπήκε μπροστά και αναλαμβάνει να οδηγήσει την ομάδα εκεί που ήταν πριν την πολιτική δίωξη. Να ξέρει ότι θα είμαστε όλοι μαζί πλάι του προσφέροντας στήριξη και συμπαράσταση και στα εύκολα και στα δύσκολα.

Τέλος συγχαίρουμε όλους τους οπαδούς κα των 11 club που έδωσαν και αυτοί τον αγώνα τους, με τον δικό τους τρόπο για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα με γνώμονα το καλύτερο για την ομάδα μας. Η μεγάλη αντεπίθεση αρχίζει. Στέλνουμε το μήνυμα της συσπείρωσης και της ενότητας. Η ομάδα μας με τις κατάλληλες μεταγραφικές κινήσεις, μπορεί την άνοδο. Χωρίς αλαζονεία και εγωισμούς ,συνετά και ταπεινά, με δουλειά και στήριξη, σίγουρα θα βρεθούμε εκεί όποιυ ήμασταν και θα ξαναγίνουμε πάλι η κορυφαία επαρχιακή ομάδα. Την Κυριακή καλούμε όλα μας τα μέλη και τους φίλους μας στην Ανατολική Κερκίδα. Την Κυριακή παίζουμε με τον πρωτοπόρο Εργοτέλη και το Πανθεσσαλλικό (Παμβολιώτικο για μας) να ζήσει τις παλιές στιγμές, με τους χιλιάδες οπαδούς μας να στηρίζουνε όλοι μαζί για 90 λεπτά την αγαπημένη μας ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: