Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

«Έρχονται τρεις τελικοί για την ΑΕΚ»

Ως ατάκα δεν τη λες πρωτότυπη. Είναι η αλήθεια όμως. Ο Έβαλντ Λίνεν λοιπόν τόνισε ότι τα επερχόμενα ματς είναι τελικοί για την ΑΕΚ και δήλωσε αισιόδοξος πως η ομάδα του είναι έτοιμη γι’ αυτούς.

«Έρχονται τρεις τελικοί για την ΑΕΚ»
Οι «κραδασμοί» που ακολούθησαν το επεισόδιο της Κυριακής στα Σπάτα ταλαιπώρησαν αρκετές μέρες την ΑΕΚ.

Μιλώντας στη NOVA ωστόσο, ο Έβαλντ Λίνεν εμφανίστηκε σίγουρος πως η ομάδα τους έχει απορροφήσει.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι οι παίκτες συζήτησαν μεταξύ τους και ξεκαθάρισαν την κατάσταση, ξεκαθάρισε πως προετοιμάζονται σωστά για το παιχνίδι με την Ξάνθη -αλλά και τους δυο ακόμα «τελικούς» που ακολουθούν.


Αναλυτικά όσα είπε ο Λίνεν

Για την προετοιμασία μετά το επεισόδιο της Κυριακής: «Θεωρώ ότι η ομάδα έχει δουλέψει καλά όλη την εβδομάδα. Οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι, συζήτησαν μεταξύ τους, ξεκαθάρισαν την κατάσταση και είμαστε απόλυτα έτοιμοι.

Όλοι επηρεάστηκαν απ' όσα έγιναν την Κυριακή, αφού είναι κάτι που δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί. Είμαστε όμως επαγγελματίες και όλοι μας έχουμε ζήσει κάποιες καταστάσεις στη ζωή μας. Συνεχίζουμε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Νομίζω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο»
.

Για το παιχνίδι της Τρίπολης: «Σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν θετικά στοιχεία που μπορείς να κρατήσεις, αλλά πάντα μπορείς να αλλάξεις πράγματα, επειδή έχουμε διαφορετικούς παίκτες στη διάθεση μας, έχουμε νέους παίκτες. Δε μπορείς να συγκρίνεις την ομάδα που θα βάλουμε το Σάββατο με αυτή που είχαμε στην Τρίπολη, αλλά όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι δουλεύουμε πολύ στην τακτική για να βελτιωθούμε».

Για τα πλάνα του ενόψει Ξάνθης: «Στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Τσουμάγκας πάει καλά στις προπονήσεις. Δείχνει ότι είναι έτοιμος και θα αγωνιστεί. Με τους υπόλοιπους θα δούμε τι θα γίνει. Και τα τρία επόμενα ματς είναι τελικοί για μας. Ξέρουμε ότι είναι παιχνίδια που πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε και θα κάνουμε τα πάντα γι' αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: