Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Τον πρώτο λόγο για Ζαχά η Μαν. Γιουνάιτεντ!

Κερδίζει η Μαν. Γιουνάιτεντ τη μάχη με Άρσεναλ και Τότεναμ για την απόκτηση του Γουίλφριντ Ζάχα από την Κρίσταλ Πάλας.

Τον πρώτο λόγο για Ζαχά η Μαν. Γιουνάιτεντ
Πολύ ισχυρή για να την κοντράρουν φαίνεται πως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην «κούρσα» για την απόκτηση του Γουίλφριντ Ζάχα. Η προσφορά των «κόκκινων διαβόλων» προς την Κρίσταλ Πάλας για τον ποδοσφαιριστή φτάνει στα 12 εκατ. λίρες, εξανεμίζοντας, έτσι, τις ελπίδες των Άρσεναλ και Τότεναμ.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θέλει να δει τον νεαρό επιθετικό ντυμένο στα χρώματα της Γιουνάιτεντ και για τον λόγο αυτό έχει εισηγηθεί την απόκτησή του.

Η διοίκηση του συλλόγου του Μάντσεστερ, όπως αναφέρει η «Daily Mirror», έχει καταθέσει την πρότασή της για τον ποδοσφαιριστή και το ποσό, μαζί με ειδικούς όρους και μπόνους, φτάνει τα 12 εκατ. λίρες! Πιο συγκεκριμένα, η προσφορά ανέρχεται στα 8 εκατομμύρια, με τον παίκτη να παραμένει στην Κρίσταλ Πάλας με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παραχωρεί στους «αετούς» ορισμένους άλλους παίκτες, επίσης δανεικούς, συμβάλλοντας στην προσπάθεια της ομάδας για άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Όλοι αυτοί οι όροι, θα φτάσουν.

Συγκριτικά με τις προτάσεις φέρονταν να είναι έτοιμες να στείλουν οι Άρσεναλ και Τότεναμ για τον Ζάχα, η προσφορά της του συλλόγου Μάντσεστερ είναι πολύ καλύτερη, πράγμα που αναγκάζει τις λονδρέζικες ομάδες να κάνουν πίσω.

Η Τότεναμ, φερόταν να μην συμμετέχει στην «κούρσα» για τον νεαρό άσο, ωστόσο, είναι λογικό να έχει τσεκάρει τις εξελίξεις, από τη στιγμή που αποτελεί ένα από τα πιο «hot» ονόματα στην Αγγλία. Από την άλλη, στην Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται εν αναμονή αλλαγών, από τη στιγμή που και ο Άγγλος επιθετικός έχει δηλώσει έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, στην ανώτατη κατηγορία της Αγγλίας.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: