Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

«Απογοητευτική η ήττα»

Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα του Στεφάν Ελ Σαραουί για την ήττα της Μίλαν από τη Γιουβέντους (2-1), η οποία έφερε τον αποκλεισμό των «ροσονέρι» από το Κύπελλο Ιταλίας.

«Απογοητευτική η ήττα»
Απογοητευμένος με το αποτέλεσμα, αλλά αρκετά ευχαριστημένος με την απόδοση της Μίλαν εμφανίστηκε ο Ελ Σαραουί, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ των «ροσονέρι» στον αγώνα με την «Μεγάλη Κυρία».

«Είμαι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα και είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας μου. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Το δεύτερο γκολ της Γιουβέντους προήλθε μία άτυχη αντίδρασή μας», ήταν τα λόγια του 20χρονου μέσου για να προσθέσει:

«Είναι απογοητευτική η ήττα. Κρατηθήκαμε πολύ καλά σε όλο το παιχνίδι και αμυνθήκαμε εξίσου καλά. Δεν τους αφήσαμε να κάνουν σπουδαίες ευκαιρίες, αλλά ήταν εξαιρετική η τεχνική τους ειδικά στη φάση του δεύτερου γκολ με τον Βούτσιβιτς».

Τέλος, ο Σαραουί κάλεσε τους συμπαίκτες του να συγκεντρωθούν στο ιταλικό πρωτάθλημα και αν προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη στον εκτός έδρας αγώνα με τη Σαμπντόρια (13/1):

«Πλέον πρέπει να επιστρέψουμε στη δουλειά, ώστε να αποδώσουμε τα μέγιστα στον αγώνα της Κυριακής. Πρόκειται για ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και πρέπει να κερδίσουμε να θέλουμε να μείνουμε στο «κυνήγι» των υψηλών θέσεων της βαθμολογίας».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: