Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

«Τρέχουν σαν τρελοί»

Η Γιουβέντους είναι η καλύτερη ομάδα της Ιταλίας, σύμφωνα με τον Φαμπιάνο Σαντακρότσε, και η Πάρμα θα πρέπει να παίξει εξαιρετικά αν θέλει να πάρει κάτι στο ματς της Κυριακής.

«Τρέχουν σαν τρελοί»
Η πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου του Καμπιονάτο βρίσκει αντιμέτωπες την Πάρμα με τη Γιουβέντους, σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντοναντόνι έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της, προκειμένου να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από τους πρωτοπόρους. Αυτό, όμως, δεν θα είναι εύκολο, σύμφωνα με τον Φαμπιάνο Σαντακρότσε, ο οποίος μίλησε για το ματς στην «Corriere dello sport».

«Η Γιουβέντους είναι η πιο δυνατή ομάδα της Ιταλίας. Ξέρουμε πως στο μεταξύ μας παιχνίδι θα μας αφήσουν ελάχιστο χώρο και για αυτό θα είναι σημαντικό να εκμεταλλευτούμε όποια ευκαιρία μας παρουσιαστεί. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να παίξουμε όπως μπορούμε και να μη φοβηθούμε από τη δύναμή τους», είπε χαρακτηριστικά ο αμυντικός της Πάρμα.

Υπάρχει περίπτωση να βρείτε μια κουρασμένη «Γιούβε», αφού την Τετάρτη έπαιξε με τη Μίλαν για το Κύπελλο και υποχρεώθηκε να αγωνιστεί για 120 λεπτά; «Στο ματς αυτό έπαιξαν αρκετοί παίκτες που δεν θεωρούνται βασικοί, οπότε θέμα κούρασης δεν τίθεται. Από την άλλη η ομάδα του Κόντε είναι τόσο καλά γυμνασμένη, που δεν θα επηρεαστεί από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι. Αν και αντιμετώπιζαν τη Μίλαν, οι παίκτες της Γιουβέντους είχαν τη διπλάσια ταχύτητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Τρέχουν όλοι τους σαν… τρελοί», τόνισε με θαυμασμό ο Σαντακρότσε.

Τι ζητά η Πάρμα από αυτό το ματς, λοιπόν; «Όπως πάντα προετοιμαζόμαστε για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι μας. Αν αρκέσει για να πάρουμε κάτι από το ματς δεν το γνωρίζω. Το μόνο που ξέρω είναι πως θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, αν και το παιχνίδι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο», απάντησε ο, γεννημένος στη Βραζιλία, Ιταλός ποδοσφαιριστής.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: