Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Κριστιάνο ο«απόλυτος»

Ως τον πιο ολοκληρωμένο παίκτη που έχει δει χαρακτήρισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, που τόνισε πως ο CR7 διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν τον «απόλυτο» ποδοσφαιριστή.

Κριστιάνο ο«απόλυτος»
Το εγκώμιο του Ρονάλντο «έπλεξε» ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θεωρεί πως ο Πορτογάλος επιθετικός έχει σημειώσει τρομερή βελτίωση από τη στιγμή που έφυγε από το «Ολντ Τράφορντ» και πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Η ωριμότητα φέρνει πολλά πράγματα. Όταν είδα τον Ρονάλντο να παίζει κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι στη φάση των ομίλων του Champions League, κάποιες από τις αποφάσεις του στις πάσες που έκανε ήταν απλώς εντυπωσιακές»,ήταν τα λόγια του Σκωτσέζου τεχνικού για να προσθέσει:

«Στα έξι χρόνια που τον είχαμε στην ομάδα, έβλεπες πως είχε προοπτικές και με τον καιρό ωρίμαζε. Ήταν πάντα ένας εξαιρετικός παίκτης, αλλά πλέον είναι ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής. Οι αποφάσεις που παίρνει, η ωριμότητά του, η εμπειρία του σε συνδυασμό με το εκπληκτικό ταλέντο του αποτελούν τα στοιχεία που τον καθιστούν τον απόλυτο ποδοσφαιριστή».

Για την αναμέτρηση (13/2) των «κόκκινων διαβόλων» με τη «βασίλισσα» στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» στο πλαίσιο της φάσης των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ο Φέργκιουσον δήλωσε:

«Προφανώς ελπίζαμε να βρεθούμε αντιμέτωποι με την Ρεάλ μόνο στον τελικό του Champions League. Πάντως θα είναι σίγουρα ένα εξαιρετικό παιχνίδι, καθώς δύο από τους πιο δημοφιλείς συλλόγους στον κόσμο θα βρεθούν αντιμέτωποι».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: