Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Χριστόπουλος: «Σημαντικό που δε δεχτήκαμε γκολ»

Στο γεγονός πως ο ΠΑΣ δε δέχτηκε γκολ κόντρα στον Φωστήρα στάθηκε ο Γιάννης Χριστόπουλος, μετά τη νίκη στο Κύπελλο επί του «Φονέα».

Χριστόπουλος: «Σημαντικό που δε δεχτήκαμε γκολ»
Ο τεχνικός του «Αγιαξ της Ηπείρου» τόνισε πως το τερέν δεν βοήθησε τους παίκτες του κόντρα σε ένα ενδιαφέροντα αντίπαλο, όμως το γεγονός πως είναι φαβορί ο ΠΑΣ μετά το 2-0 δεν του εξασφαλίζει την πρόκριση, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Τζημόπουλος ήταν τραυματίας και για αυτό έμεινε εκτός.

Αναλυτικά: «Νομίζω ότι σήμερα τα παιδιά έκαναν μια δυνατή προσπάθεια. Παίξαμε απέναντι σε έναν πολύ ενδιαφέροντα αντίπαλο. Είχαμε ανασταλτικό παράγοντα κι αυτός ήταν ο αγωνιστικός χώρος. Θέλαμε το παιχνίδι να γίνει σ' ένα καλύτερο τερέν.

Παρ' όλα αυτά, τα παιδιά προσπάθησαν και έχασαν ευκαιρίες. Είναι σημαντικό ότι δεν δεχτήκαμε κάποιο γκολ. Το 2-0 δεν μας εξασφαλίζει πρόκριση. Έχουμε το δεύτερο ημίχρονο στην Αθήνα, αλλά πήραμε το προβάδισμα στη σειρά αυτή των αγώνων και είμαστε φαβορί.

Ο Τζημόπουλος είχε μια μικρή ενόχληση μετά το ματς με τον Πλατανιά, χθες έβγαλε μαγνητική, ήταν ‘καθαρή’, αλλά είχε προϊστορία με το ισχίο και θελήσαμε να τον προφυλάξουμε.

Ο Βίλα έχει ένα χτύπημα στο χέρι και το πόδι, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: