Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Χάλια το Σαν Πάολο!

Συνεχίζει να παρουσιάζει άσχημη εικόνα ο αγωνιστικός χώρος του Σαν Πάολο, κάτι που έχει εξοργίσει τον Βάλτερ Ματζάρι. Οι υπεύθυνοι τονίζουν πως όλα θα διορθωθούν σύντομα.

Χάλια το Σαν Πάολο
Από το περασμένο καλοκαίρι είχε φανεί το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε το χορτάρι του Σαν Πάολο και οι γεωπόνοι έκαναν «αγώνα δρόμου» προκειμένου να διορθώσουν την κατάσταση.

Με το ερχομό του φθινοπώρου και την πτώση της θερμοκρασίας, το πρόβλημα έδειξε να ξεπερνιέται, καθώς η κατάσταση του χλοοτάπητα παρουσίαζε βελτίωση.

Στο τελευταίο, όμως, παιχνίδι της Νάπολι, ο αγωνιστικός χώρος του Σαν Πάολο ήταν απαράδεκτος, σύμφωνα με όσα είπε ο προπονητής των «παρτενοπέι», ο οποίος φέρεται να διαμαρτυρήθηκε έντονα στους υπεύθυνους του σταδίου, τόσο για την ποιότητα του χόρτου, όσο και για τις πολλές λακούβες.

Ο γεωπόνος της ιταλικής Λίγκας, Τζοβάνι Καστέλι, εξέτασε το χλοοτάπητα και ζήτησε υπομονή από τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας. «Πρέπει να κάνουν υπομονή και να αγωνιστούν με τις παρούσες συνθήκες κόντρα στην Παλέρμο. Μετά, θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις δύο εβδομάδες που μεσολαβούν μέχρι το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της Νάπολι και θα δοκιμάσουμε να λύσουμε το πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά ο γεωπόνος, χωρίς, ωστόσο, να γίνει πιο σαφής σχετικά με τη λύση που αναμένεται να δοθεί.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: