Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Το παλεύει για Κοντοέ!

Την προσπάθεια να κρατήσει τον Γιάννη Κοντοέ θα συνεχίσει η διοίκηση της ΑΕΚ. Η πρώτη επαφή με τον Έλληνα αμυντικό δεν έφερε καρπούς, ωστόσο μέχρι την εκδίκαση της προσφυγής του αναμένεται κι άλλη.

Το παλεύει για Κοντοέ
Στη συζήτηση που είχε ο Ηλίας Μπρουσιανός με τον Κοντοέ, του επιβεβαίωσε την επιθυμία της διοίκησης και του προπονητή να επιστρέψει στις προπονήσεις. Φέρεται μάλιστα να του πρότεινε κι ένα μικρό ποσό από τα οφειλόμενα.

Ωστόσο ο παίκτης δεν δελεάστηκε ούτε από τα χρήματα, ούτε (κυρίως) από την προοπτική που του προσφέρθηκε για να συνεχίσει στην ΑΕΚ. Εξάλλου, από την πλευρά του αυτός παρουσιάζεται ως ο κύριος λόγος που θέλει ν’ αποχωρήσει (το γεγονός ότι δεν του δίνεται καμία εγγύηση για το μέλλον) και όχι το οικονομικό.

Παρόλα αυτά το θέμα δεν κλείνει για την «Ένωση». Διότι πριν την εκδίκαση της προσφυγής τη Δευτέρα, η ΠΑΕ αναμένεται να κάνει μια ακόμα κίνηση προσέγγισης του Κοντοέ.

Ποντάροντας στο ότι εκείνος δεν έχει αποχωρήσει ακόμα για να δοκιμαστεί στους αγγλικούς συλλόγους με τους οποίους έχει κάνει επαφές (Κρίσταλ Πάλας, Χαλ) και ελπίζοντας ότι θα έχει γίνει ως τότε μια ταμειακή διευκόλυνση -είτε από τον Βιντιάδη, είτε από τον Φωτίου- που θα της επιτρέψει να διαπραγματευτεί με μεγαλύτερη ευχέρεια την επιστροφή του στην ομάδα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: