Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Η ηρεμία, ηρεμία και τα... σκαλιά, σκαλιά!

Σύντομη, αλλά περιεκτική, ήταν η ομιλία του Ζντένεκ Ζέμαν μετά την ήττα της Ρόμα από τη Νάπολι με 4-1, όπως αποκάλυψαν τα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης.

Η ηρεμία, ηρεμία και τα... σκαλιά, σκαλιά
Βρισκόταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πολλοί την έχριζαν φαβορί της αναμέτρησής της με τη Νάπολι. Η Ρόμα ζητούσε επιβεβαίωση των δυνατοτήτων της, αλλά στο Σαν Πάολο υποχρεώθηκε σε βαριά ήττα με 4-1, αν και η απόδοσή της, συνολικά, δεν ήταν τόσο κακή. Το αποτέλεσμα αυτό, όπως ήταν φυσικό, δεν άρεσε καθόλου στον προπονητή της, Ζντένεκ Ζέμαν, ο οποίος με την επανέναρξη των προπονήσεων την περασμένη Τρίτη, μάζεψε τους παίκτες του και τους έδωσε κάποιες συμβουλές, πριν ξεκινήσει την εκγύμνασή τους.

Το περιεχόμενο της ομιλίας του Βοημού έγινε γνωστό μόλις σήμερα και αποδεικνύει πως ο Ζέμαν, αν και εκνευρισμένος με το αποτέλεσμα, μίλησε πολύ ήρεμα στους παίκτες του.

«Στον αγώνα με τη Νάπολι κάνατε πολλά λάθη και αυτά πρέπει να περιοριστούν. Ήσαστε αφηρημένοι σε πολλές στιγμές του ματς, κάτι που πρέπει να διορθώσετε. Δεν ήσαστε ακριβείς στις μεταβιβάσεις σας και ξέρετε πως αυτό μας κοστίζει. Βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο, αλλά πρέπει να το πιστέψουμε περισσότερο», ήταν τα λόγια του έμπειρου τεχνικού.

Οι εφημερίδες σημειώνουν πως αμέσως μετά την ομιλία, ο Ζέμαν έστειλε τους παίκτες του στις κερκίδες του προπονητικού κέντρου, προκειμένου να ξεκινήσουν τρέξιμο στα σκαλιά, μια άσκηση που ερμηνεύεται ως τιμωρία από τους παίκτες του Βοημού.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: