Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Ρεντζιάς: «Δε θα ξεχάσω την υποδοχή των ΠΑΟΚτσήδων»

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Ευθύμης Ρεντζιάς, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και με αφορμή τα σημερινά 37α του γενέθλια θυμήθηκε τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ πριν από 20 χρόνια:

«Πέρασαν πολύ γρήγορα τα χρόνια, αλλά το θυμάμαι σαν να ήταν χθες. 16 χρονών ήρθα στον ΠΑΟΚ από το Δαναό Τρικάλων. Είχαμε πολύ καλή ομάδα, είχα την τύχη να δουλέψω με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, αλλά και με μεγάλους παίκτες. Ο ΠΑΟΚ τότε ήταν σίγουρα μία από τις μεγαλύτερες ομάδες που πέρασαν. Έζησα μεγάλες στιγμές στη Θεσσαλονίκη. Την υποδοχή των ΠΑΟΚτσήδων δεν μπορώ να την ξεχάσω με τίποτα, θα με ακολουθεί σε όλη μου τη ζωή».

Για τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε στο παρελθόν είπε:

«Συνεργάστηκα με πολλούς προπονητές, με Ίβκοβιτς, με Λούκαϊτς, με Σάκοτα. Ο Λούκαϊτς δούλευε πολύ με τους νέους και μας έδειχνε πόσο ήθελε να προχωρήσουμε. Έχω επαφή με τα περισσότερα παιδιά από τότε».

Τέλος, για το αν παίζει ακόμη μπάσκετ και πώς βλέπει το άθλημα στην Ελλάδα:

«Και τώρα παίζω μπάσκετ με τους βετεράνους. Ο Δαναός δεν υπάρχει πλέον, υπάρχουν στην περιοχή παιδιά που προσπαθούν, αλλά πλέον είναι δύσκολη η παραγωγή παικτών πλέον. Η δομή του ελληνικού μπάσκετ είναι λάθος. Δε γίνεται η δουλειά που πρέπει, δεν υπάρχουν τα χρήματα και άνθρωποι που έχουν όραμα και διάθεση».


πηγή: metrosport.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: