Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Παπακώστας στο Metropolis: «Ο ΠΑΟΚ τον πρώτο λόγο για την πρόκριση»

Ο τεχνικός της Καλλιθέας, Γιάννης Παπακώστας, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για το χθεσινό ματς του «Ελ Πάσο» παραδεχόμενος πως παρά το 2-0, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την ομάδα του στην Τούμπα.

«Ήταν μια σημαντική νίκη για μας, μην ξεχνάμε την απόσταση που έχουν οι δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ και η Καλλιθέα με τα προβλήματα που έχει παλεύει στη Φούτμπολ Λιγκ.

Το παιχνίδι πέρασε από διάφορες φάσεις. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί αμυντικά, δεν μπορούσαμε να βγούμε μπροστά, αλλά δεν κινδυνέψαμε και πολύ. Φυσικά και είχε υπεροχή ο ΠΑΟΚ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ρισκάραμε περισσότερο, ο πολύ καλός ΠΑΟΚ χθες είχε τις φάσεις και θα μπορούσε να είχε σκοράρει, μετά το γκολ το δικό μας όμως τον αιφνιδιάσαμε, πιστέψαμε στη νίκη και πετύχαμε και δεύτερο γκολ. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε βάλει γκολ, είναι δουλεμένη ομάδα, αλλά στο ποδόσφαιρο είναι γνωστό ότι μέσα στο παιχνίδι δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος».

Ερωτηθείς για τις πιθανότητες πρόκρισης είπε:

«Θα παλέψουμε φυσικά για την πρόκριση και στην Τούμπα, αλλά προτεραιότητά μας είναι το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει προπονητής που θα πει στους παίκτες να πάμε για βόλτα. Στην Τούμπα όμως είναι δύσκολα τα πράγματα. Προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα για μας και να μην πάει χαμένη η χρονιά. Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να αντισταθείς στη δύναμη της Τούμπας. Είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, είναι τεράστιες οι αποστάσεις. Ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερες πιθανότητες για την πρόκριση».

Τέλος, στο ερώτημα για το πώς του φάνηκε ο ΠΑΟΚ υπογράμμισε πως του άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και πως παρά την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου προσπάθησε να παίξει καλό ποδόσφαιρο, έχοντας και τις ευκαιρίες για να σκοράρει.


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: