Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Ανταλλαγή Κάσερες με Μποριέλο εξετάζει η Ρόμα!

Πρόταση στη Γιουβέντους για την απόκτηση του Μάρτιν Κάσερες αναμένεται να καταθέσει η Ρόμα, προσφέροντας ως αντάλλαγμα τον Μάρκο Μποριέλο.

Ανταλλαγή Κάσερες με Μποριέλο εξετάζει η Ρόμα
Η διοίκηση της Ρόμα επιθυμεί να ενισχύσει την ομάδα ενόψει του δεύτερου γύρου του Καμπιονάτο, προσπαθώντας να προσφέρει στον Ζντένεκ Ζέμαν τους παίκτες εκείνους οι οποίοι ταιριάζουν με τον τρόπο παιχνιδιού του. Για την αμυντική γραμμή των «τζαλορόσι» υποψήφιος φέρεται να είναι ο Μάρτιν Κάσερες της Γιουβέντους, για τον οποίο η διοίκηση της Ρόμα είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση.

Ο Κάσερες μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της άμυνας, καθώς και στο κέντρο αν υπάρξει ανάγκη, κάτι που τον καθιστά πολύ χρήσιμο για τον Ζέμαν. Το γεγονός πως δεν αγωνίζεται πολύ στη «Γιούβε» ίσως ευνοήσει μια πιθανή μετακίνησή του στην πρωτεύουσα, αν και πολλά θα εξαρτηθούν από το ύψος της προσφοράς που θα καταθέσει η Ρόμα.

Πληροφορίες που φτάνουν από την Ιταλία αναφέρουν πως πρόθεση των ανθρώπων της Ρόμα είναι να δοθεί ως αντάλλαγμα ο Μάρκο Μποριέλο, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στη Τζένοα. Ο Μποριέλο, ο οποίος είχε παίξει στη «Μεγάλη Κυρία» και πέρσι και είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του στην πετυχημένη προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου, θα επέστρεφε ευχαρίστως στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε.

Να σημειωθεί πως οι πληροφορίες αυτές δεν διαψεύστηκαν από τους ανθρώπους της Ρόμα, κάτι που δείχνει πως ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις εντός των ημερών.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: