Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Ο Μπενίτεθ ένιωσε την οργή των οπαδών!!

Στο στόχαστρο των οπαδών της Τσέλσι βρέθηκε ο Ράφα Μπενίτεθ μετά την εντός έδρας ήττα με 2-0 από τη Σουόνσι στον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ.

Ο Μπενίτεθ ένιωσε την οργή των οπαδών!
Πριν τον ημιτελικό με τη Σουόνσι για το Capital One Cup, στο «στόχαστρο» των οπαδών της Τσέλσι βρέθηκε η διοίκηση. Μετά το παιχνίδι και την ήττα (2-0), οι φίλοι των «μπλε» έκαναν τον Ράφα Μπενίτεθ να… αισθανθεί την οργή τους!

Μέχρι και το όνομα του Ζοσέ Μουρίνιο ακούστηκε από τα χείλη τους και δονούσε το «Στάμφορντ Μπριτζ».
Δύο παιδικά λάθη της άμυνας των Λονδρέζων και κυρίως του Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, στοίχισαν πολύ ακριβά στην Τσέλσι στο πρώτο ματς με τους «κύκνους» στη φάση των «4» του Λιγκ Καπ.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, οι οπαδοί των «μπλε» αρκέστηκαν να φωνάζουν το όνομα του Φρανκ Λάμπαρντ, μόλις έγινε αντιληπτός στις εξέδρες του γηπέδου ο πρόεδρος της ομάδας, Μπρους Μπακ. Από τα συνθήματα υπέρ του Άγγλου μέσου, όμως, η κατάσταση έφτασε να… μυρίζει μπαρούτι.

Ξεκινώντας από το 16ο λεπτό και την… καθιερωμένη αποθέωση στον Ρομπέρτο Ντι Ματέο λόγω του αριθμού που είχε στη φανέλα του όταν αγωνιζόταν στην Τσέλσι, μέχρι το «κράξιμο» για τον Φερνάντο Τόρες, την απαίτηση για είσοδο του Ντεμπά Μπα και… τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, οι οπαδοί των Λονδρέζων φώναζαν για να περάσει στο παιχνίδι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, από τη στιγμή που ο Τόρες δεν μπορούσε να βοηθήσει και βρέθηκε σε κάκιστη νύχτα. Ο Ντεμπά Μπα, τελικά, πέρασε στο ματς στο τελευταίο δεκάλεπτο…

Μόλις ο Γκρέιαμ έκανε το 2-0 στο 90ο λεπτό, άρχισε… το «πάρτι». Το όνομα του Ζοσέ Μουρίνιο δονούσε το «Στάμφορντ Μπριτζ», το ίδιο έγινε και με τα συνθήματα για τον Ντι Ματέο που ανέβασε την Τσέλσι στην κορυφή της Ευρώπης, ενώ η γιούχα, μόλις ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση, ακουγόταν αρκετά μέτρα μακριά από το γήπεδο…

Και έπειτα από όλα αυτά, ο Μπενίτεθ έριξε λάδι στη φωτιά, δηλώνοντας πως: «Παίξαμε πολύ καλά. Εννέα στις δέκα φόρες αν ξαναπαίζαμε έτσι, θα παίρναμε τη νίκη».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: