Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

«Μπορώ τρία ματς τη βδομάδα»

Η Μίλαν άξιζε καλύτερης τύχης στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους για το Κύπελλο Ιταλίας αφού, σύμφωνα με τον Μάσιμο Αμπροζίνι, έπαιξε στα «ίσια» τους «μπιανκονέρι».

«Μπορώ τρία ματς τη βδομάδα»
Ήταν το μεγάλο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ιταλίας. Η Γιουβέντους υποδέχτηκε τη Μίλαν σε νοκ άουτ αγώνα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν, τελικά, την πρόκριση, επικρατώντας με 2-1 στην παράταση.

Ένας από τους πρωταγωνιστές του αγώνα ήταν ο Μάσιμο Αμπροζίνι, ο οποίος αντικαταστάθηκε λόγω προβλήματος, κάτι που ανησύχησε τον κόσμο της ομάδας και λόγω των συνεχών τραυματισμών που έχει υποστεί τον τελευταίο καιρό.

Ο Αμπροζίνι, ωστόσο, μιλώντας στο κανάλι της Μίλαν φρόντισε να καθησυχάσει τους πάντες. «Αποχώρησα λόγω κράμπας. Δεν ήταν κάτι το σοβαρό, αλλά έπρεπε να βγω για να δώσω τη θέση μου σε κάποιον που θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο. Ας μην ανησυχούν οι φίλοι μας, έχω ξεπεράσει τους τραυματισμούς μου και είμαι σε θέση να παίξω ολόκληρο το 90λεπτο», είπε χαρακτηριστικά ο μέσος της Μίλαν.

Αγωνίστηκες την περασμένη Κυριακή, έπαιξες Τετάρτη, ακολουθεί αγώνας για το πρωτάθλημα. Μπορείς να τα βγάλεις πέρα με τόσες υποχρεώσεις; «Αν εννοείτε πως δεν μπορώ να παίξω σε τρία παιχνίδι στη σειρά, σας διαβεβαιώνω πως είμαι σε θέση να παίξω σε περισσότερα. Συνεπώς, την ερχόμενη αγωνιστική, θα είμαι κανονικά στη θέση μου», σημείωσε ο Αμπροζίνι.

Γιατί η Μίλαν αποκλείστηκε ξανά από τη «Γιούβε»; «Αξίζαμε κάτι καλύτερο στο ματς αυτό. Παίξαμε στα… ίσια στους αντιπάλους μας και δικαιούμαστε να έχουμε παράπονα. Χάσαμε στις λεπτομέρειες και αυτό μας στενοχωρεί. Πάντως, κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι, αποδεικνύοντας πως βρισκόμαστε σε συνεχή αγωνιστική άνοδο».

Πώς βλέπεις τη συνέχεια της περιόδου; «Πρέπει να ξεπεράσουμε γρήγορα το παιχνίδι με τη Γιουβέντους και να κρατήσουμε μόνο την αγωνιστική συμπεριφορά μας. Με ανάλογη συμπεριφορά μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο, ξεκινώντας από το επόμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Εκεί τα πράγματα είναι διαφορετικά, πρέπει να νικήσουμε για να ανεβούμε στη βαθμολογία», τόνισε ο Μάσιμο Αμπροζίνι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: