Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

«Μας αδικεί η ήττα από τον ΠΑΟΚ»

Άδικη χαρακτήρισε την ήττα που υπέστη ο Πανθρακικός από τον ΠΑΟΚ με σκορ 4-1 ο τεχνικός του συλλόγου της Κομοτηνής, Παύλος Δερμιτζάκης, στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (10/1).

«Μας αδικεί η ήττα από τον ΠΑΟΚ»
Παρά το γεγονός πως ο Πανθρακικός είχε «διαβάσει» καλά το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από το συγκεκριμένο ματς.

Ωστόσο, αυτό που έχει πικράνει περισσότερο τον τεχνικό του συλλόγου, Παύλο Δερμιτζάκη, είναι η ήττα με σκορ 4-1 κάτι που, όπως τόνισε και ο ίδιος αδικεί την ίδια του την ομάδα.

Εκτός αυτού ο Έλληνας προπονητής μίλησε και για το επερχόμενο ματς κόντρα στον Πλατανιά, αλλά και για τις απουσίες που θα έχει ο Πανθρακικός στην αναμέτρηση κόντρα στους Κηρτικούς.

Αλυτικά όσα είπε ο Παύλος Δερμιτζάκης στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (10/1):


Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ:

«Προηγήθηκε μια ήττα από τον ΠΑΟΚ, με βαρύ σκορ, που αδικεί την ομάδα. Είχαμε διαβάσει καλά τον αντίπαλο και είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Όλα αυτά γκρεμίστηκαν, θα έλεγα, με τον τραυματισμό του Βαϊρουά, ενός ποδοσφαιριστή με μεγάλη ποιότητα, που καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι και το ρυθμό της ομάδας. Ακολούθησε η αποβολή του Κουτσόπουλου αλλά και η υποχρεωτική αλλαγή του Μίνγκα.

Μέσα σε λίγα λεπτά η ομάδα στερήθηκε τρεις σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Έτσι, περιορίστηκαν και οι κινήσεις μας από τον πάγκο στην πορεία του αγώνα, ώστε να βοηθήσουμε την ομάδα. Όταν παίζεις με μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, τα πληρώνεις αυτά. Κρατάμε την εμφάνισή μας στα πρώτα 70 λεπτά, όταν και είχαμε το προβάδισμα στο σκορ. Μάλιστα, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει και θα μπορούσαμε ακόμα και να σκοράρουμε στην ευκαιρία του Λουσέρο.

Μας προβληματίζει και το αναλύσαμε αυτό με τα παιδιά, το γεγονός ότι χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στα τελευταία 20 λεπτά αλλά και τα πολλά ατομικά λάθη, που ευνόησαν τον αντίπαλο. Αυτό το παιχνίδι αν το αναλύσουμε σωστά, μας δείχνει πώς πρέπει να πορευτούμε στη συνέχεια και φυσικά δεν πρέπει να ρίξει την ψυχολογία μας».


Για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά:

«Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Πλατανιά, ένα από τα πιο δύσκολα και καθοριστικά της φετινής περιόδου. Είναι μια καλή ομάδα, που έχει κοινό στόχο με εμάς και επομένως πιθανή νίκη δε θα μετρά μόνο για τρεις βαθμούς. Η νίκη σε αυτόν τον αγώνα θα μας δώσει μεγάλη ώθηση, αφού ακολουθεί ένα δύσκολο αλλά και κουραστικό πρόγραμμα.

Λόγω των απουσιών δεν μπορούμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, ούτε και την καλύτερη δυνατή διαχείριση στη διάρκεια του αγώνα. Παρόλα αυτά έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορούμε και θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, περισσότερο από κάθε άλλη φορά».


Για την προώθηση του νεαρού Πότση και την μεταγραφή του Βρονταρά υποστήριξε:

«Σήμερα έγινε επαγγελματίας ο Γιώργος Πότσης από την ομάδα Κ20. Αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, έχει καλά στοιχεία, ηγετικό χαρακτήρα και είναι μια επιβράβευση για αυτό το παιδί και κάτι ανάλογο θα συμβεί και με άλλους παίκτες, αφού αυτός είναι ο στόχος μας και η φιλοσοφία μας.

Συζητάμε άλλωστε κάθε εβδομάδα με τον Ζόραν Στοΐνοβιτς, ο οποίος γνωρίζει καλά ποια είναι η φιλοσοφία του Πανθρακικού, για την προώθηση παικτών από την ακαδημία. Έγινε επίσης η μεταγραφή του Σπύρου Βρονταρά, που έχει περάσει πολλά χρόνια στην ομάδα και έχει προσφέρει σημαντικά».


Για τις απουσίες που θα έχει ο Πανθρακικός στο παιχνίδι με τον Πλατανιά:

«Απόντες από τον αγώνα με τον Πλατανιά θα είναι ο Σαρακατσάνος, ο οποίος θα εκτίσει τιμωρία μιας αγωνιστικής, επίσης ο Κουτσόπουλος, που αποβλήθηκε με τον ΠΑΟΚ αλλά και οι τραυματισμένοι Βαϊρουά, Σκλιοπίδης, Μακρυδημήτρης και Μιχαλόπουλος».


Για τις εσωτερικές αλλαγές που θα αναγκαστεί να κάνει, προκειμένου να καλυφθούν οι απουσίες:

«Θα κάνουμε κάποιες εσωτερικές αλλαγές για να καλύψουμε το όποιο κενό υπάρχει. Θέλουμε καθαρό μυαλό και πολλή προσπάθεια και αυτή θα είναι μια μεγάλη νίκη, εφόσον επιτευχθεί».

Για την επιστροφή των τραυματιών:

«Ο Μιχαλόπουλος θα επιστρέψει το Φεβρουάριο, ο Μακρυδημήτρης στα τέλη Ιανουαρίου και το ίδιο ο Μελίσσης. Τον Σκλιοπίδη θα τον έχουμε σίγουρα με τον Ολυμπιακό και ο Βαϊρουά θα ξεκινήσει τρέξιμο την επόμενη εβδομάδα, για να είναι έτοιμος στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό».

Για τα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία, δοκιμάστηκαν Βέλγοι ποδοσφαιριστές διευκρίνισε:

«Υπήρχε περίπτωση να έρθουν εδώ ξένοι παίκτες και να μην τους δείτε; Δε δοκιμάστηκε κανείς και δε μας προτάθηκε κανείς. Στην Κομοτηνή βρίσκεται ο διεθνής Κύπριος αμυντικός της Κλουζ, ο Παρασκευάς Χρήστου, για την απόκτηση του οποίου από την ομάδα του δεν έχει βρεθεί ακόμα μία λύση».


Για το αν θα προτιμήσει τον Βρονταρά στη θέση του Κουτσόπουλου υποστήριξε:

«Θα παίξει όποιος είναι πιο έτοιμος».

Για τις μεταγραφές του Πανθρακικού στην τρέχουσα περίοδο του Ιανουαρίου:

«Κάνουμε πολλές συζητήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα και θεωρώ πως την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί κάποια μεταγραφή, ώστε να ολοκληρωθεί σιγά-σιγά το ρόστερ της ομάδας και να επικεντρωθούμε στις υποχρεώσεις μας και το στόχο της παραμονής στην κατηγορία».

Για την περίπτωση του Ντιόγκο:

«Εξετάζεται και ο Ντιόγκο, ο οποίος είναι ένας παίκτης γνωστός από το πέρασμά του από το ελληνικό πρωτάθλημα. Εξετάζονται όμως και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τη συγκεκριμένη θέση».

Για το αν κάνουν κακό τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας και το δανεισμό παικτών σε άλλους συλλόγους:

«Κάνουν ζημιά στην ομάδα όλα αυτά. Βέβαια αυτά συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες και ειδικά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, που η ομάδα είναι και σε αγωνιστικό ρυθμό.

Γι' αυτό και προσπαθούμε, αυτό μάλιστα λέω στις συναντήσεις μου με τη διοίκηση, αυτά τα θέματα να προχωρούν γρήγορα, γιατί τα όποια δημοσιεύματα δημιουργούν προβλήματα, όταν η ομάδα δίνει συνεχόμενα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: