Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Έκλαψε από τη χαρά του!

Σε κλάματα ξέσπασε ο Ρικάρντο Σαπονάρα όταν έμαθε πως μεταγράφηκε στη Μίλαν. Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο ίδιος ο παίκτης, μιλώντας στη «Gazzetta dello sport».

Έκλαψε από τη χαρά του
Η μεταγραφή του θεωρείται τελειωμένη από τα Μέσα Ενημέρωσης της Ιταλίας, αν και ο Αντριάνο Γκαλιάνι δεν το επιβεβαίωσε. Ο Ρικάρντο Σαπονάρα αποτελεί την επόμενη… επένδυση της Μίλαν, η οποία φέρεται να ξόδεψε 4 εκατ. ευρώ για να εξασφαλίσει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη, με την Πάρμα να κρατάει το άλλο 50%.

Η «Gazzetta dello sport» ήταν η πρώτη εφημερίδα που μίλησε με τον Σαπονάρα, αμέσως μόλις έγινε γνωστή η μεταγραφή του. Στη συνέντευξη αυτή, φάνηκε ο ενθουσιασμός του 21χρονου ποδοσφαιριστή.

«Τυπικά, ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα. Όλοι, ωστόσο, μου λένε πως δεν πρέπει να ανησυχώ, αφού η συμφωνία ανάμεσα στη Μίλαν και την Έμπολι είναι δεδομένη. Αν επαληθευτούν, θα πρόκειται για ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα», είπε αρχικά ο Σαπονάρα.

Πώς έμαθες για τη μεταγραφή σου στη Μίλαν; «Βρισκόμουν στην προπόνηση και κάποια στιγμή με πλησιάζουν οι συμπαίκτες μου και με αγκαλιάζουν, χειροκροτώντας. Όταν τους ρώτησα τι γιορτάζουμε, μου απάντησαν, τη μεταγραφή μου στη Μίλαν. Δεν το πίστευα, αλλά με διαβεβαίωσαν πως το είχαν διαβάσει στο διαδίκτυο. Αμέσως ξέσπασα σε κλάματα. Δεν το πίστευα. Δεν το περίμενα και μου ήρθε ξαφνικό», ομολόγησε το νέο απόκτημα των «ροσονέρι».

Οι δικοί σου άνθρωποι, πώς αντέδρασαν στην είδηση; «Ο πατέρας μου έβλεπε τηλεόραση και μου είπε πως δεν μπορούσε να κινηθεί από το σοκ. Η μητέρα μου και η αδελφή μου δεν πρέπει να κατάλαβαν και πολλά. Δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο», είπε γελώντας ο νεαρός.

Από εδώ και πέρα, πώς βλέπεις το μέλλον σου; «Πρώτα από όλα θέλω να συγκεντρωθώ στην προσπάθεια που κάνουμε στην Έμπολι. Από το καλοκαίρι και μετά, θα ανήκω στην ομάδα που για μένα είναι ΤΟ ποδόσφαιρο. Να το σημειώσετε αυτό. Η Μίλαν είναι ΤΟ ποδόσφαιρο. Νιώθω έτοιμος να αρπάξω κάθε ευκαιρία. Ως άνθρωπος, ωστόσο, δεν πρόκειται να αλλάξω καθόλου. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να προσπαθώ για το καλύτερο», είπε ένας προσγειωμένος Ρικάρντο Σαπονάρα.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: