Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

«Δεν νιώθω να απειλείται η θέση μου»

Δεν δείχνει να ανησυχεί για τη θέση του ο Φεντερίκο Αλιάρντι, όπως φάνηκε από αυτά που είπε στην ιστοσελίδα της Μπολόνια, παρά τις φήμες που θέλουν την ομάδα του να ψάχνει για τερματοφύλακα.

«Δεν νιώθω να απειλείται η θέση μου»
Ανήκει στη Μπολόνια από το 2011 και από το περασμένο καλοκαίρι έχει «προβιβαστεί» στη θέση του βασικού τερματοφύλακα. Ο Φεντερίκο Αλιάρντι, όμως, φαίνεται πως δεν δίνει τις απαραίτητες εγγυήσεις στον προπονητή του, Στέφανο Πιόλι, αφού ο Ιταλός τεχνικός έχει ζητήσει από τη διοίκηση την απόκτηση του Εμιλιάνο Βιβιάνο από τη Φιορεντίνα.

Το γεγονός αυτό δεν επηρεάζει, πάντως, τον Αλιάρντι, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπολόνια.

«Μετά από 15 και πλέον χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου, αισθάνομαι πως έχω αναπτύξει… αντισώματα και μπορώ να αντιμετωπίσω τις όποιες φήμες κυκλοφορούν και έχουν να κάνουν με εμένα. Αντιμετωπίζω το άγχος με την εμπειρία μου και φροντίζω να βελτιώνομαι διαρκώς μέσα από τη σκληρή δουλειά. Αγωνίζομαι πάντα με πάθος και δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στην ομάδα.

Για όλους αυτούς τους λόγους, δεν αισθάνομαι να απειλούμαι από τον ερχομό κάποιου συναδέλφου.

Στο μυαλό μου είναι το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Κιέβο και το πώς θα καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να ανεβούμε στη βαθμολογία και όχι αν έρθει στην ομάδα κάποιος άλλος τερματοφύλακας
», αναφέρει στις δηλώσεις του ο Φεντερίκο Αλιάρντι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: