Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Επτακόσιες χιλιάδες ευρώ μετοχοποιούν πρώην παράγοντες του Αρη!

Με απόλυτη επιτυχία προχωράει το σχέδιο που κατέστρωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Αρης για την μετοχοποίηση χρημάτων που οφείλει σε πρώην παράγοντες, το οποίο αποκάλυψε ο Δημήτρης Κανελλάκης στη στήλη του με τίτλο «κολυμβήθρα του Σιλωάμ η μετοχοποίηση στον Αρη», στο φύλλο της 3ης Ιανουαρίου στην εφημερίδα Metrosport.

Μέσω του σχολίου εκείνου είχε γίνει γνωστός ο λόγος για τον οποίο η ΠΑΕ Αρης αποφάσισε να προκηρύξει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 5.000.000 ευρώ, σε μια περίοδο κατά την οποία κανείς δεν θα έβαζε ούτε λίγα ευρώ για μια εταιρεία που κινδυνεύει με πτώχευση.

Εξηγήσαμε πριν από οκτώ μέρες ότι η απόφαση δεν λήφθηκε τυχαία αλλά για να εξυπηρετήσει ένα σχέδιο, βάσει του οποίου θα ζητηθεί από παράγοντες της ομάδας που έχουν καρτέλες στην ΠΑΕ, από τις οποίες φαίνεται πως τους οφείλονται χρήματα, να δεχθούν αυτά τα χρήματα να μετοχοποιηθούν.

Προκειμένου, βέβαια, και στην προσπάθεια για την υπαγωγή στο άρθρο 99 να συμβάλλουν, αλλά και ένα μέρος της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου να καλυφθεί, που υπό άλλες συνθήκες δεν θα καλυπτόταν ποτέ.

Η προσπάθεια αυτή, λοιπόν, που στόχο είχε να μετοχοποιηθούν 1.000.000 ευρώ, έχει ήδη αποφέρει υπογεγραμμένες συμφωνίες με τους πρώην παράγοντες για τη μετοχοποίηση 700.000 ευρώ.

Αν, μάλιστα, δεν υπήρχε η άρνηση πρώην στελέχους της ΠΑΕ, που εμφανίζεται να έχει λαμβάνειν 180.000 ευρώ, το αποτέλεσμα θα ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακό!


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: