Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

"Μπορούμε νίκη με ΠΑΟ". Ποιος δεν μπορεί;

Αισόδοξος παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Χάρης Ταμπάσης για νίκη του ΠΑΣ Γιάννενα επί του Παναθηναϊκού, την Κυριακή...
Διαβάστε αναλυτικά τι είπε στο "SportFM":
Για το χθεσινό ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Φωστήρα

«Το γεγονός ότι ο Φωστήρας είχε αποκλείσει τον Πανιώνιο, μας έκανε να είμαστε πιο προσεκτικοί και να αντιμετωπίσουμε με μεγαλύτερη σοβαρότητα τον αντίπαλο. Έπαιξαν με αρκετό πάθος και έψαξαν για τη νίκη. Το σκορ που πήραμε μας δίνει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης».

Για την ομάδα του Ταύρου

«Είναι πολύ μεγάλη ομάδα ο Φωστήρας. Έδειξε ότι είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Εμείς, με τη σειρά μας, αντιμετωπίσαμε διαφορετικά το παιχνίδι σε σχέση με το πρωτάθλημα και μπορέσαμε να διαχειριστούμε το επίπεδο»

Για το προσεχές ματς με τον Παναθηναϊκό

«Πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα, άσχετα με την κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Εμείς έχουμε δείξει ότι αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα κάθε παιχνίδι και το ίδιο θα κάνουμε με τον Παναθηναϊκό. Αν κάνουμε αυτά που έχουμε συνηθίσει το προηγούμενο διάστημα, τότε μπορούμε και τη νίκη».

Για τους στόχους της ομάδας και του ίδιου

«Πρώτος μας στόχος είναι η παραμονή της ομάδας. Να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα, ό,τι έρθει είναι ευπρόσδεκτο. Και το Κύπελλο είναι ένας στόχος. Είναι μία διοργάνωση με εκπλήξεις και όλα είναι πιθανά. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη… Προσωπικοί στόχοι είναι να καθιερωθώ και να παίζω συνέχεια»

Για τον Ντε Βινσέντι

«Η ομάδα έχει πολλούς καλούς παίκτες, δεν είναι μόνο εκείνος. Όσον αφορά τον Τόμας, είναι ένας πολύ αξιόλογος ποδοσφαιριστής. Του αξίζει να αγωνιστεί σε μία άλλη ομάδα και, εκτός από καλός παίκτης, είναι ένα πολύ καλό παιδί»

Για τον Πανιώνιο, την πρώην ομάδα του

«Ο κόσμος του Πανιωνίου θέλει να βλέπει την ομάδα ψηλά, άσχετα αν η ομάδα όπως και κάποιες άλλες είναι σε δύσκολη κατάσταση. Δεν νομίζω ότι έχει πρόβλημα αυτή τη στιγμή, αφού φαινομενικά έχει βαθμολογική ασφάλεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: