Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013

«Ψάξτε για γήπεδο από Δευτέρα»

Ένα ακόμη επεισόδιο προστέθηκε στις ήδη τεταμένες σχέσεις της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής με την ΠΑΕ, καθώς ο Ερασιτέχνης απειλεί με κλείσιμο του γηπέδου σε περίπτωση που δεν καταβληθούν τα οφειλόμενα.

«Ψάξτε για γήπεδο από Δευτέρα»
Και ο… πόλεμος συνεχίζεται.

Παναχαϊκή εναντίον… Παναχαϊκής.

Ερασιτεχνική εναντίον ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ την Πέμπτη απέστειλε εξώδικο στον πρόεδρο και στα μέλη του Ερασιτέχνη και η απάντηση ήταν άμεση.

Η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή με ανακοίνωσή της απειλεί ότι σε περίπτωση που δεν καταβληθούν τα οφειλόμενα και συμφωνηθέντα από την ΠΑΕ χρήματα, τότε από Δευτέρα θα πρέπει να ψάξουν να βρουν άλλο γήπεδο για να αγωνίζονται.

Επιπλέον καλεί τους υπεύθυνους του συλλόγου, με σαφή ειρωνικό τόνο, να ξαναδιαβάσουν το συμβόλαιο που έχει υπογραφεί ανάμεσα στις δύο πλευρές και να πράξουν αναλόγως.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής:

«H ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ κατά την προσφιλή συνήθεια των υπευθύνων της (αφανών και εμφανών) εξακολουθεί να εκτίθεται.
Θέλοντας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να εκδηλώσει τα μεγάλα και ανιδιοτελή αισθήματα της προς την ΠΓΕ, εξετέθη για πολλοστή φορά και μας έκανε δώρο την από 14-2-2013 εξώδικο δήλωση της με την οποία, ως συνήθως μας συκοφαντεί ότι ενεργήσαμε παρανόμως και παραπλανήσαμε την ΕΠΑΕ και λάβαμε από αυτήν 3.000 € έναντι της χρέους της ΠΑΕ προς το σωματείο μας από οφειλές του παρελθόντος.

Είναι γνωστή η προχειρότητα και η ανευθυνότητα των ενεργειών της ΠΑΕ, αποτελέσματα των οποίων είναι η σημερινή τραγική βαθμολογική θέση της ομάδος και η επίσης τραγική παρουσία μόλις 200-300 φιλάθλων στο γήπεδο.
Δεν μπορούσαμε όμως να διανοηθούμε ότι η προχειρότητα και η ανευθυνότητα τους, θα έφθανε στο σημείο να μην έχουν διαβάσει το από 28-10-2012 συμφωνητικό μας το οποίο υπεγράφη παρουσία 3 φωστήρων της ΠΑΕ, με την καθοδήγηση του ενός και μόνου αποφασίζοντος….

Αν κάνουν λοιπόν τον κόπο οι κοπτόμενοι για τα συμφέροντα της ΠΑΕ, να ανοίξουν το συμφωνητικό που υπέγραψαν (σελίδα 8 - άρθρο 20), θα διαβάσουν ότι η ΠΑΕ απεδέχθη το δικαίωμα της ΠΓΕ να διεκδικήσει από την ΕΕΑ, την ΕΠΟ και την ΕΠΑΕ το ποσό των 13.000 € που ήδη της είχε επιδικασθεί βάσει σχετικής διαταγής πληρωμής που είχε εκδοθεί από τον Φεβρουάριο του 2012, επιπλέον της καταβολής των 2.500 € για κάθε αγώνα.

Ας παύσει λοιπόν τους λεονταρισμούς και τις απειλές η ΠΑΕ περί μηνύσεων κλπ. Αυτά όλη η Ελλάδα τα διαβάζει και καγχάζει.
Ας είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της (ακόμη υπάρχει υπόλοιπο από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό), και ας κοιτάξει να αποκαταστήσει το γόητρο και την τιμή της ομάδος μας, που διασύρεται εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Εμείς θα κάνουμε για τελευταία φορά το καθήκον μας απέναντι στους (δυστυχώς) ελάχιστους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Πιερικό και δεν θα απαγορεύσουμε την διεξαγωγή του αγώνα, μολονότι έχουμε δικαίωμα, αφού δεν έχουμε εκδώσει σχετικό παραχωρητήριο.

Όμως αν η ΠΑΕ δεν εξοφλήσει την Κυριακή τα δικαιώματα μας από τον αγώνα αυτόν, ας ψάξει από Δευτέρα για άλλο γήπεδο.
Έλεος… βαρεθήκαμε πλέον… φύγετε για να σταματήσει ο κατήφορος… Η Παναχαϊκή δεν είναι εμπόρευμα, είναι Ιδέα και δεν έχετε δικαίωμα να την διαπραγματεύεσθε και να την διασύρετε…. Αφήστε την στον Λαό της (όχι σε ομάδες στήριξης 14 ατόμων που έγιναν 13 την ίδια ημέρα ) και σίγουρα θα βρει τον δρόμο της, φθάνει να μην είσθε κοντά της.

ΥΓ. Αναζητείται υπεύθυνος: Σε ποιον υπεύθυνο άραγε να επιδώσουμε την παρούσα;
Στον έκπτωτο Πρόεδρο, στον ισχυριζόμενο ότι είναι νέος Πρόεδρος, στο νέο ΔΣ που δεν έχει δημοσιευθεί στο ΦΕΚ;;;
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: