Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

«Μένει στο Μιλάνο ο Φώτσης»

Απόφαση ή μία ακόμη κίνηση τακτικής; Ο τζένεραλ μάνατζερ της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο δήλωσε πως ο Αντώνης Φώτσης θα παραμείνει στην ομάδα και πως δεν υπάρχουν επαφές με τον Παναθηναϊκό.

«Μένει στο Μιλάνο ο Φώτσης»

Ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Φλάβιο Πορταλούπι, διέψευσε πως υπάρχουν επαφές με τον Παναθηναϊκό και πρόσθεσε πως παρότι στην ομάδα δεν είναι ικανοποιημένοι με τον 32χρονο φόργουορντ, θα παραμείνει στο ρόστερ.

«Δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις για τον Φώτση. Είναι παίκτης μας και θα μείνει. Έχουμε μιλήσει μαζί του και του εκφράσαμε την απογοήτευσή μας για τις εμφανίσεις του. Όμως αυτό είναι ένα κομμάτι μιας φυσιολογικής σχέσεις μεταξύ μίας ομάδας κι ενός παίκτη. Γίνονται τέτοιες συζητήσεις σε αυτές τις περιπτώσεις», τόνισε στην Gazzetta Dello Sport».

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι Ιταλοί αξιώνουν 500.000 ευρώ για να αφήσουν ελεύθερο τον Φώτση, την ώρα που οι «πράσινοι» δεν δείχνουν καμία διάθεση να τους πληρώσουν και περιμένουν την αποδέσμευσή του. Αν αυτή δεν συμβεί, θα τον κάνουν δικό τους το καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος. Η προθεσμία για να αποκτηθεί παίκτης που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Top 16 λήγει στις 20 Φεβρουαρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: