Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Σφράγισε τις επιταγές ο Καραγεωργίου!

Νέα προβλήματα φαίνεται πώς αντιμετωπίζει ο Εργοτέλης, καθώς ο πρώην τεχνικός του Νίκος Καραγεωργίου προχώρησε στο σφράγισμα των επιταγών που είχε λάβει από την ομάδα ύψους 58.000 ευρώ.

Σφράγισε τις επιταγές ο Καραγεωργίου
Σε νέους μπελάδες μπλέκει ο Εργοτέλης, καθώς ο Νίκος Καραγεωργίου αποφάσισε να σφραγίσει επιταγές που είχε στην κατοχή του από τον σύλλογο, οι οποίες ανέρχονται στα 58.000 ευρώ. Οι συγκεκριμένες επιταγές αφορούσαν οφειλές από την περασμένη σεζόν, που δεν εξοφλήθηκαν, με αποτέλεσμα ο Έλληνας τεχνικός να προχωρήσει στο σφράγισμά τους και σε διαταγή άμεσης πληρωμής.

Ο Καραγεωργίου είχε κινήσει τις διαδικασίες όταν ήταν ακόμη προπονητής του Παναιτωλικού και είχε βρεθεί στην Κρήτη για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη. Ωστόσο, αν και δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος για τους Κρητικούς, αυτό που φοβούνται περισσότερο οι άνθρωποι του συλλόγου είναι να μην πράξουν ανάλογα και άλλοι παίκτες της ομάδας, στους οποίους οφείλονται χρήματα.

Στον Εργοτέλη υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια προς τον Καραγεωργίου, καθώς αποφάσισε να σφραγίσει μόνο τις επιταγές που είχε στα χέρια του από την ΠΑΕ και όχι εκείνες που προέρχονταν από την οικογένεια Παπουτσάκη.

Όλα αυτά συμβαίνουν με την ομάδα να είναι πρωτοπόρος του πρωταθλήματος της Football League και να... παλεύει για την επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: