Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

«Ο πόλεμος που δεχόμαστε είναι ανελέητος»

Παρά τον… πόλεμο που δέχεται η Νίκη Βόλου, ο Ανδρέας Πάτσης θεωρεί ότι στο τέλος θα καταφέρει η ομάδα να ανταπεξέλθει και θα μπορέσει να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα.

«Ο πόλεμος που δεχόμαστε είναι ανελέητος»
«Ο πόλεμος που δεχόμαστε είναι ανελέητος», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ανδρέα Πάτση σε δηλώσεις του στο Bluestar FM.

Ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου, όμως εξέφρασε και την πεποίθηση ότι η ομάδα σε πείσμα των υπολοίπων θα καταφέρει να ανταπεξέλθει.

Επιπλέον έδωσε και το… σύνθημα της ανόδου σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και τόνισε ότι στόχος είναι να… δακρύσουν όλοι από χαρά τον Μάιο, όταν η ομάδα θα ανέβει στη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ανδρέας Πάτσης:

Για τον... πόλεμο που δέχεται η ομάδα: «Ο πόλεμος που δεχόμαστε είναι ανελέητος. Να είναι όμως βέβαιοι πως σ' αυτόν τον πόλεμο θα αντεπεξέλθουμε. Προφανώς υπάρχουν κάποια κέντρα που δεν μας θέλουν».

Για την προσφυγή του Νίκου Στάμου: «Θεωρώ θεμιτό κάποιος να ζητάει τα δεδουλευμένα του. Όμως θεωρώ ανήθικο και εκ του πονηρού, κάποιος να ζητάει τα λεφτά του, “εδώ και τώρα” με προφανή σκοπό να «γονατίσει» την ομάδα. Αυτός ο πόλεμος είναι εκ των έσω. Είναι από “παιδιά” της Νίκης».

Για τους οπαδούς της ομάδας: «Οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου έχουν αποδείξει πως δεν είναι οπαδοί κατηγορίας κι αυτό είναι συγκινητικό».

Για τους στόχους: «Δεν γίνεται αυτή όλη η προσπάθεια για να μείνουμε στη Β' Εθνική. Σέβομαι όλους τους αντιπάλους και όλες τις διοικήσεις όμως πρέπει να ομολογήσω πως στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός. Δίνω σύνθημα προς τους παίκτες και τον προπονητή μας: “Πάμε να βγούμε στη Σούπερ Λίγκα”. Και είναι ένα μήνυμα προς όλους».

Για την έδρα: «Πρέπει το Πανθεσσαλικό να γίνει μία «κολασμένη» έδρα. Να δίνει ώθηση στους παίκτες μας και να γίνει ο δωδέκατος παίκτης μας. Να γίνει μία έδρα που να τη νιώσει ο κάθε αντίπαλος. Όλοι μαζί παίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και κόσμος μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Εμείς σαν Νίκη είμαστε γροθιά στο κατεστημένο κι έχουμε τον πλήρη σεβασμό σ' όλη την Ελλάδα. Η ομάδα μας είναι πλήρως αποδεκτή. Ακόμη και η διαιτησία μας έχει σεβαστεί».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Αντιμετωπίζω τους παίκτες σαν συνεργάτες και τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται προσπαθούμε να τα λύσουμε άμεσα. Το κλίμα ασφάλειας που νιώθουν οι ποδοσφαιριστές βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Στόχος μας τον Μάιο όλοι να δακρύσουμε από τη χαρά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: