Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

«Δεν έχουμε το εύκολο γκολ»

Στην έλλειψη ενός επιθετικού που θα βάζει 15-20 γκολ στο πρωτάθλημα απέδωσε την ήττα από τον Πανσερραϊκό ο προπονητής της Λάρισας, Τίμος Καβακάς.

«Δεν έχουμε το εύκολο γκολ»
Στις δηλώσεις του ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι οι «βυσσινί» δεν δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες στην εστία του Πανσερραϊκού, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν ψάχνει δικαιολογίες για την ήττα στο γήπεδο «AEL FC Arena».

«Μας στεναχωρεί το αποτέλεσμα, αλλά δεν μας απογοητεύει. Είναι άσχημο στους δύο τελευταίους αγώνες στην έδρα μας να χάνουμε πέντε βαθμούς. Το ματς χάθηκε από μία στημένη φάση.

Δεν κάναμε κλασικές ευκαιρίες παρότι είχαμε καλές πλαγιοκοπήσεις. Προσπαθήσαμε πολύ, κλείσαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο, ίσως όμως είναι και θέμα ρέντας κάποιων ποδοσφαιριστών.

Δεν έχουμε τον σκόρερ που θα βάζει τα 15-20 γκολ το χρόνο. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να παίξουμε πιο ορθολογικά, αλλά δεν μας βγήκε. Δυστυχώς πληρώσαμε τη νίκη στην Καλλιθέα, με πολλά αγωνιστικά προβλήματα λόγω τραυματισμών και έρχονται κι άλλα με τη συμπλήρωση καρτών.

Μας πέρασε πλέον ο Πανσερραϊκός στη βαθμολογία. Εάν κερδίζαμε θα ήμασταν στην τριάδα, όπου είναι και ο στόχος μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τίμος Καβακάς.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: