Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Τώρα θα φανεί ποιοι είναι άντρες!!

Τα ψέματα τελειώσανε για τον Άρη και τους παίκτες του. Δικαιολογίες και άλλοθι δεν υπάρχουν για ό,τι συμβεί σε αγωνιστικό επίπεδο τις τελευταίες 9 αγωνιστικές, αρχής γενομένης από το ματς με τον Παναθηναϊκό. Γράφει ο Παντελής Ζουμπούλης.
Αν θέλετε να το πούμε διαφορετικά, ας κοιτάξουν πρώτα αυτοί να κάνουν σωστά τη δουλειά τους από εδώ και πέρα και μετά θα μπορούμε να συζητήσουμε για τα υπόλοιπα. Για τους.. αστάθμητους παράγοντες δηλαδή, που πάντα υπάρχουν και η αλήθεια είναι ότι στον Αρη προέκυψαν πολλοί αστάθμητοι παράγοντες φέτος. Αλλά, και οι παίκτες... δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους. Αλήθεια είναι κι αυτό. Σε ελάχιστα παιχνίδια έβγαλαν πάθος, ζήλο, αποφασιστικότητα. Δεν πάλεψαν, δεν έδωσαν τη μάχη τους. Δεν γυάλιζε το μάτι τους. Στοιχεία απαραίτητα για να αντισταθμιστεί το έλλειμμα στην ποιότητα του ρόστερ.
Αντιθέτως, είδαμε μια ανεξήγητη νωθρότητα και απάθεια στα περισσότερα ματς. Ως ένα σημείο μπορεί αυτό να δικαιολογηθεί από το άγχος και την απειρία. Ως ενός σημείου όμως.
Λοιπόν, στα 9 ματς που απομένουν δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία. Και οι μικροί έχουν αποκτήσει παραστάσεις. Οποιοι δεν έχουν τη διάθεση να βάλει τα πόδια του στη φωτιά, θα ήταν φρόνιμο να... περάσει έξω τώρα. Είναι πιο τίμιο. Γιατί, τώρα αρχίζει ο πραγματικός πόλεμος και τώρα θα φανεί ποιοι είναι οι πραγματικοί άντρες. ηρθε η ώρα να ξεχωρίσουν οι άντρες από τα... παιδάκια.
Πάνω κάτω, αυτό ήταν και το μήνυμα που έστειλαν οι οργανωμένοι στους παίκτες μεσοβδόμαδα, στην επίσκεψη που τους έκαναν στο Ρύσιο. Το αλλάξανε το τροπάριο και τους μίλησαν στη δική τους γλώσσα. Την.. οπαδική, γιατί και η υπομονή έχει τα όριά της. Δεν έχει σημασία μόνο αν χάνεις, αλλά και πως χάνεις. Και ήττες σαν αυτές από τον Πλατανιά δεν συγχωρούνται πλέον. Χρειαζόταν ένα ταρακούνημα, αν κι αυτοί τη δουλειά έπρεπε να την κάνουν άλλοι στην ομάδα...
Ο Παναθηναϊκός έχει κι αυτός τα χάλια του φέτος. Μέτρια και ασόβαρη ομάδα είναι, με αποδυτήρια... καφενείο. Δεν περιμένουμε να δούμε μπάλα της προκοπής. Το πλεονέκτημα του Αρη είναι ότι θα έχει 20.000 κόσμο στο πλευρό του και το "Βικελίδης" θα κοχλάζει. Αν οι παίκτες νιώσουν λίγο από το πάθος και την φλόγα της κερκίδας, θα το πάρουν το ματς...


πηγή: sportdog.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: