Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Από Μάρτη ο Σκόουλς!

Σε περίπου τρεις εβδομάδες θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ο Πολ Σκόουλς, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο.

Από Μάρτη ο Σκόουλς
Στις αρχές Μαρτίου θα ξαναμπεί σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων o Πολ Σκόουλς, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Παράλληλα, ο Σκωτσέζος τεχνικός αναφέρθηκε στις πολύ καλές εμφανίσεις του Νταβίντ Ντε Χέα στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας.

Ο βετεράνος παίκτης της Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γονατό, κάτι που στοίχησε τη συμμετοχή του στην αποστολή των «κόκκινων διαβόλων» για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης την Τετάρτη.

Ο Φέργκιουσον αποκάλυψε ότι ο Σκόουλς δε θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Δευτέρας με τη Ρέντινγκ για το Κύπελλο Αγγλίας, ενώ υπολογίζει την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους σε περίπου 15 ημέρες.

«Έχει έναν τραυματισμό στο γόνατο που τον ενοχλεί. Δοκιμάσαμε άλλη θεραπεία αυτές τις μέρες και πιθανότατα θα είναι έτοιμος σε λίγες εβδομάδες», τόνισε ο 71χρονος τεχνικός και συμπλήρωσε αναφορικά με το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας με αντίπαλο τη Ρέντινγκ: «Θα κάνω κάποιες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Θέλουμε να βρισκόμαστε στα προημιτελικά και ελπίζουμε πως θα τα καταφέρουμε».

Όσον αφορά την απόδοση του Νταβίντ Ντε Χέα στα τελευταία παιχνίδια, ο Φέργκιουσον δήλωσε: «Έχει ωριμάσει. Λίγοι τερματοφύλακες βρίσκονται στην πρώτη ομάδα από 20 χρονών. Ο Μπουφόν και ο Τσέχ είναι δυο χαρακτηριστικά παραδείγματα. Ο Πίτερ Σμάιχελ ήρθε στην ομάδα σε ηλικία 27 ετών και μας πρόσφερε οχτώ εντυπωσιακά χρόνια».

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: