Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Γελάνε και τα… μουστάκια του!

Μετά από πολύ καιρό ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης, είδε σε προπόνηση της ομάδας του να μην υπάρχουν απόντες, κάτι που, όπως είναι φυσικό, τον ικανοποιεί πριν το ντέρμπι με τον Πλατανιά.

Γελάνε και τα… μουστάκια του
«Λευκό» έμεινε το απουσιολόγιο του προπονητή του ΟΦΗ, Γιάννη Πετράκη, στην προπόνηση της Παρασκευής (15/2).

Ο 53χρονος τεχνικός είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να δίνουν το «παρών» και να βγάζουν χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα της ημέρας που περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης, τακτικής και στημένες φάσεις.

Αυτό, όπως είναι φυσικό, χαροποιεί τον Πετράκη που θα έχει να αντιμετωπίσει ευχάριστο «πονοκέφαλο», ενόψει του κρητικού ντέρμπι κόντρα στον Πλατανιά στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Παράλληλα, νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής αντιπροσωπεία παικτών του ΟΦΗ που αποτελούταν από τους Χρήστο Μπούρμπο, Γιώργο Μακρή, Μανώλη Ζαχαράκη και Παναγιώτη Ζορμπά και συνοδευόταν από τον γενικό αρχηγό του συλλόγου, Πέτρο Μαρινάκη, έδωσε το «παρών» Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Ζωοδόχος Πηγή».

Εκεί μοίρασαν πολλά αναμνηστικά και μπάλες που ήταν ευγενική προσφορά των φιλάθλων της ομάδας στα πλαίσια της πρωτοβουλίας της Σούπερ Λίγκας «Mία μπάλα για τα παιδιά».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μέλη του Συλλόγου Μετόχων της ΠΑΕ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: