Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Ο νηστικός με τον χορτάτο!!

Ποιος είναι ο πιο πιεσμένος για νίκη στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής; "Ντου στα Αποδυτήρια" για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ από τον γνωστό – άγνωστο του sportdog. Κι όμως, όσο κι αν ακούγεται παλαβό σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ως τώρα στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ με νίκη στο ματς με τον ΠΑΟΚ αρχίζει και ξερογλείφεται για Ευρώπη. Θα πλησιάσει, δηλαδή, τόσο κοντά που όλα θα είναι πλέον πιθανά.
Όταν ακούνε κέρμα
Κι όλα αυτά τη στιγμή που στην Ένωση όταν ακούνε να πέφτει κάτω στο πάτωμα ένα κέρμα και να κάνει θόρυβο, σκύβουν ποιος θα προλάβει πρώτος να το πιάσει. Τόσο στεγνοί από λεφτά είναι. Όλο ακούνε για υποψήφιους επενδυτές κι όλο βάζουν το χέρι στο παντελόνι και πιάνουνε τακούνι.
Τον φυσάει τον παρά
Ο παράς, δηλαδή, δεν βρίσκεται στον δικέφαλο τον κιτρινόμαυρο. Ο άλλος δικέφαλος το φυσάει το χρήμα. Ο ΠΑΟΚ. Με τον Ιβάν Σαββίδη να δείχνει τα εκατομμύρια λες και πρόκειται για στραγάλια.
Και μόνο, δηλαδή, που ένας άνθρωπος έρχεται και ρίχνει σε μια ομάδα ελληνικού πρωτάθλημα μέσα στον κυκεώνα της οικονομικής κρίσης 25 ολόκληρα εκατομμύρια, σε πιάνει ζαλάδα.
Νηστικός με χορτάτο
Ο ένας, λοιπόν, είναι νηστικός, και μιλάω για την ΑΕΚ. Και ο άλλος είναι χορτάτος. Και, βέβαια, αναφέρομαι στον ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ, πάντως, θέλει μια νίκη με βαρύτητα. Όπως, φερ’ ειπείν, να κάνει διπλό στο ΟΑΚΑ τώρα απέναντι στην ΑΕΚ που έχει γίνει φορτσάτη. Έχει καιρό να πάρει ο ΠΑΟΚ ένα πραγματικά σημαντικό αποτέλεσμα. Να δείξει ότι πατάει πάλι καλύτερα στα πόδια του. Τον τελευταίο καιρό δεν έχει υψηλή απόδοση, ενώ νίκησε μετά από τέσσερα άσχημα αποτελέσματα.
Ξαλάφρωσε…
Νομίζω, πάντως, ότι η ΑΕΚ έχει λιγότερο άγχος σ’ αυτό το ματς. Ξαλάφρωσε, άλλωστε, από το πρέσο της ουράς και τώρα πάει για το απρόσμενο. Ποιος περίμενε, δηλαδή, πριν λίγο καιρό ότι μπορεί να διεκδικεί θέση στα πλέι οφ;
Υπάρχουν απαιτήσεις…
Από την άλλη ο ΠΑΟΚ με τον Σαββίδη να ρίχνει τόσα λεφτά, αλλά και να έχει ενισχυθεί αρκετά τον Ιανουάριο, δημιουργεί προσδοκίες. Υπάρχουν απαιτήσεις πια κι από τον Δώνη κι από τους παίκτες.
Αν κι εδώ που τα λέμε, από την επόμενη σεζόν κι αν θα υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις για τον ΠΑΟΚ…


πηγή: sportdog.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: