Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Η τεσσάρα θα πηγαίνει ...σύννεφο!!

Η τριάρα του Ολυμπιακού από τη Λεβάντε δίνει στον Τάσο Νικολογιάννη την αφορμή να εκφράσει τους φόβους του για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. "Όσοι κορόιδευαν τον ΠΑΟ για Μάριμπορ, τώρα τα λούστηκαν"! Έτσι  όπως πάει το πράγμα στην Ευρώπη, βαδίζουμε ολοταχώς να παίζει και ο πρωταθλητής όχι έναν, αλλά δύο προκριματικούς Τσάμπιονς Λιγκ. Και φυσικά η καθίζηση των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη έχει εξήγηση. Την πολύ χαμηλή ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός έφαγε τρία ξεκούραστα από τη Λεβάντε και όλοι αυτοί που κορόιδευαν τον Παναθηναϊκό για τα τρία που έφαγε από τη Μάριμπορ και τη Λάτσιο τα λούστηκαν οι ίδιοι.
Μα θα πει κάποιος τον «καθάρισε» ο Γερμανός διαιτητής τον Ολυμπιακό. Συμφωνώ απόλυτα , αλλά όταν οι παίκτες του Ολυμπιακού τυχαίνουν μίας μόνιμης προστασίας από τους Έλληνες διαιτητές, πηγαίνουν στην Ευρώπη και παθαίνουν τα ίδια που παθαίνουν στην Ελλάδα οι αντίπαλοί τους.
Η ουσία είναι ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο αργοπεθαίνει. Και σε αυτό φταίει το γεγονός, ότι επενδυτές δεν υπάρχουν , αλλά και το γεγονός, ότι μία ομάδα εδώ κάνει επίδειξη δύναμης σχεδόν κάθε εβδομάδα και τα βρίσκει μπροστά της στην Ευρώπη.
Μακάρι να γίνει κάτι και ένας Σαββίδης να βρεθεί και για τον Παναθηναϊκό και για την ΑΕΚ μπας και γίνει κάτι. Αλλιώς οι ελληνικές ομάδες όποτε περνάνε τα σύνορα τα επόμενα χρόνια, η τεσσάρα θα πηγαίνει σύννεφο.
Την Κυριακή η ομάδα παίζει με τον Άρη. Θα επαναλάβω κάτι που είπα και πριν από προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια. Το πιο δύσκολο ματς είναι αυτό με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ την επόμενη εβδομάδα. Δεν υποτιμώ τον Άρη. Απλά καταγράφω την αγωνιστική παρουσία του φετινού Παναθηναϊκού. Το παλεύει εκτός, χάνει εντός...


πηγή: sportdog.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: