Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Σούπερ ο Μάντζιος!

Έτοιμος για μπάλα είναι ο Βαγγέλης Μάντζιος. Η μπλε κάρτα του Έλληνα επιθετικού έφτασε και ήρθε η ώρα να ντεμπουτάρει με τη φανέλα του Ατρομήτου. «Τώρα νιώθω σούπερ» δηλώνει ο ίδιος.

Σούπερ ο Μάντζιος

Διαβάστε όσα είπε ο Βαγγέλης Μάντζιος στη «Goal»:

«Τώρα νιώθω σούπερ. Θέλω πάρα πολύ να αγωνιστώ και επιτέλους έφτασε η στιγμή. Ήμουν πολύ πεσμένος ψυχολογικά το τελευταίο χρονικό διάστημα και ήταν λογικό με όλη αυτή την κατάσταση. Έχασα πολλά παιχνίδια, ενώ είχα και πολύ καιρό να παίξω.

Άφηστε που με πείραζαν και οι συμπαίκτες μου αφού αυτό το θέμα είχε γίνει σήριαλ. Τέλος καλό, όλα καλά. Περιμένω πως και πως να κάνω ντεμπούτο με τον Ατρόμητο. Είμαι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ελπίζω να μην με επηρεάσει η αποχή μου από τη δράση και να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου.

H εξέλιξη αποδεικνύει πως πολλά από όσο ακούστηκαν δεν είναι αλήθεια. Σίγουρα είχαμε ένα επεισοδιακό "διαζύγιο" με την Μπακού. Για οικονομικούς λόγους τερμάτισα με τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες τη συνεργασία και ακολούθως έκανα προσφυγή.

Η πρώην ομάδα μου ήθελε να μου δημιουργεί συνεχώς προβλήματα. Ακόμα και μέχρι πριν από λίγο καιρό υποστήριζε στη ΦΙΦΑ ότι είμαι μέλος της ομάδας τους και πως έπρεπε να συμμετέχω στις προπονήσεις και άλλα τέτοια.

Να φανταστείτε, έφτασαν να στείλουν τα δικαιολογητικά που τους ζητήθηκαν από τη ΦΙΦΑ στη ρωσική γλώσσα, για να καθυστερήσουν τη διαδικασία!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: