Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

«Σκέφτομαι μόνο το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Στο μυαλό του παίκτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Αναστασόπουλου, είναι μόνο το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, όπως τόνισε ο ίδιος σε δηλώσεις του.

«Σκέφτομαι μόνο το ματς με τον ΠΑΟΚ»
Τον καλύτερό τους εαυτό θα δώσουν στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ οι παίκτες ΑΕΚ, προκειμένου να πάρουν το «τρίποντο», όπως υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής της «Ένωσης», Δημήτρης Αναστασόπουλος.

Ο νεαρός μέρος μίλησε και για τους στόχους που πλέον πρέπει να έχει η ΑΕΚ, αλλά και για την μεταγραφή του σε αυτήν.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova ο Δημήτρης Αναστασόπουλος:

Για το αν είναι έτοιμος να βοηθήσει την ΑΕΚ:

«Φυσικά και είμαι έτοιμος. Όταν ήρθα στην ομάδα είχα ένα πρόβλημα που “κουβαλούσα” από την προηγούμενη ομάδα μου. Δουλέψαμε όμως πολύ με τον κ. Πανταζή, το ξεπέρασα και έχω φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω»
.

Για την μεταγραφή του στην «Ένωση»:

«Είμαι ενθουσιασμένος απ' τη μετεγγραφή. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπήκα στην οικογένεια της ΑΕΚ. Είναι όμως μια πρόκληση για όλους μας. Αν μπορέσουμε και ανταποκριθούμε, θα βοηθήσουμε την ομάδα, αλλά θα βοηθηθούμε κι εμείς. Είναι μια πρόκληση για να δούμε τι δυνατότητες έχει ο καθένας και αν αντέχει την πίεση μιας μεγάλης ομάδας. Τις δυνατότητές μου τις ξέρω. Δεν έχω να αποδείξω κάτι. Αυτό που θέλω είναι βοηθήσω την ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της και να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ. Μόνο αυτό σκέφτομαι».


Για το αν η ΑΕΚ μπορεί να έχει ως στόχο μία θέση στα πλέι οφ:


«Όταν εγώ έμαθα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, δε νομίζω ότι ήμασταν σε θέση να σκεφτούμε ότι η ΑΕΚ "κοιτάει" τα πλέϊ οφ. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα κάθε φορά, κάθε πράγμα στον καιρό του, έτσι ώστε να σώσουμε την κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται για να παίξουμε στη συνέχεια πιο ελεύθερα».

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ υποστήριξε:


«Είμαστε σε μια κατάσταση που δεν πρέπει να ξεχωρίζουμε παιχνίδια. Όλα είναι πολύ σημαντικά και ειδικά με τον ΠΑΟΚ που είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: