Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Ευτυχώς, υπάρχει η ΕΠΟ και η ΚΕΔ να χαλαρώνουμε…!

Ο Άρης Ασβεστάς γράφει στο sport-fm.gr για τον Δημητρόπουλο, τον Αρετόπουλο και όσους προκάλεσαν το δημόσιο αίσθημα και έμειναν ουσιαστικά... ατιμώρητοι!

Ευτυχώς, υπάρχει η ΕΠΟ και η ΚΕΔ να χαλαρώνουμε…

Δείτε ας πούμε πώς πορεύεται η ΚΕΔ του Μπριάκου, του Δούρου και του Καραμελίδη, με ευθύνη φυσικά της ΕΠΟ και προσωπικά του Γιώργου Σαρρή, που ανέχεται την ξεκάθαρη δυσφήμηση του ποδοσφαίρου και τον βιασμό της νοημοσύνης μας.

Ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, ο διαιτητής που άφησε άναυδη όλη την Ελλάδα με τα σφυρίγματά του στο Παναχαϊκή-Ολυμπιακός για το Κύπελλο, δεν έμεινε εκτός αγώνων ούτε δύο μήνες και επιστρέφει την Κυριακή ως τέταρτος στο Λεβαδειακός-Ατρόμητος. Τι κι αν ακούγαμε για καρατομήσεις (από την ίδια την ΚΕΔ και τους συμβούλους της ΕΠΟ), για παραδειγματικές τιμωρίες, για μηδενική ανοχή και άλλα τέτοια γραφικά. Το απίστευτο θράσος να οριστεί ο Δημητρόπουλος σε ματς της Παναχαϊκής (ενώ ήταν γνωστό πως είχε προηγούμενα με τον Αλέξη Κούγια λόγω της υπόθεσης των στημένων), διαδέχτηκε η μνημειώδης επιστροφή-εξπρές στη δράση!

Βέβαια, δεν είναι αυτή η πρώτη φορά. Υπάρχουν και χειρότερα. Η –μαζί με του Δημητρόπουλου- πιο πολυσυζητημένη διαιτησία της σεζόν, αυτή του Αρετόπουλου στο Πλατανιάς-Παναθηναϊκός, δεν έμεινε απλώς ατιμώρητη (επί της ουσίας), αλλά εδώ έχουμε και επιβράβευση!

Ο Αρετόπουλος έμεινε επίσης για δύο περίπου μήνες εκτός αγώνων. Λίγες αγωνιστικές μετά την επιστροφή του, η ΚΕΔ τον ορίζει και σε ένα ντέρμπι, όπως αυτό της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ! Έτσι, για να εμπλουτίσει το βιογραφικό του!

Δεν θέλω καν να θυμηθώ τη διαιτησία του Κάκου στο Άρης-ΑΕΚ. Πόσο έμεινε εκτός ορισμών, είπαμε; Μία αγωνιστική; Κι όμως, ναι! Μέχρι που ήρθε το Παναθηναϊκός-Ξάνθη για να αποδειχθεί ότι ο άνθρωπος (γενικά), αν δεν τιμωρηθεί, δεν συνετίζεται…

Προσωπική κρίση είναι ότι ο Δούρος και ο Μπριάκος έχουν αποτύχει στη δουλειά που η ΕΠΟ τους ανέθεσε να κάνουν. Προκαλούν και οι ορισμοί τους, αλλά και οι αποφάσεις τους στη συνέχεια. Τι χειρότερο, δηλαδή, είχε κάνει πέρσι ο Βασάρας και αποκεφαλίστηκε; Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Γ. Καραμελίδης, δεν είμαι σίγουρος αν ασχολείται ουσιαστικά με την Επιτροπή. Κι αν ασχολείται, δίνει την εντύπωση ότι δεν κάνει κουμάντο αυτός. Εύχομαι να κάνω λάθος για έναν πραγματικά αξιόλογο παράγοντα σαν αυτόν.

Το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης, βέβαια, ανήκει στον Γιώργο Σαρρή. Προς το παρόν, γινόμαστε μάρτυρες μιας πολιτικής πλήρους αδράνειας, την οποία ακολουθούσε και ο προκάτοχός του. Πρέπει να ενημερωθεί ότι παρά την κακοκαιρία των ημερών, η υγρασία στην ΕΠΟ δεν είναι απ’ τη βροχή. Απ’ τον Έλληνα φίλαθλο προέρχεται. Δεν βλέπει ο πρόεδρος της ΕΠΟ τα άδεια γήπεδα; Θα τα δει όμως κάποια στιγμή, είναι βέβαιο. Αλλά τι σημασία έχει; Έτσι κι αλλιώς είναι πολύ αργά. Δεν υπάρχει τίποτα πλέον…


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: