Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Φάμπρι: «Είστε καλύτεροι. Δείξτε το!»

Ενέσεις ηθικού από τον Φάμπρι στους παίκτες του Παναθηναϊκού εν όψει Άρη. Ζέκα αντί Καζιγιάμα ετοιμάζει ο Ισπανός. Ψάχνει ομάδα ο Κουίνσι. Νέες πληρωμές από την ΠΑΕ.

Φάμπρι: «Είστε καλύτεροι. Δείξτε το!»
Να τονώσει την αυτοπεποίθηση των παικτών του έσπευσε ο Φάμπρι εν όψει της αυριανής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Ισπανός τεχνικός είπε στους παίκτες του «… είστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να το δείξετε. Από εμάς εξαρτάται το αποτέλεσμα. Ο Άρης δεν έχει την ποιότητά μας και θα πάει το παιχνίδι στη δύναμη. Θα νικήσουμε, αρκεί να παίξουμε κι εμείς δυνατά και με συγκέντρωση».

Ο Φάμπρι καταλήγει στη χρησιμοποίηση του Ζέκα αντί του Καζιγιάμα πίσω από τον Τοτσέ. Όσο για τις υπόλοιπες θέσεις, τα πράγματα είναι μάλλον ξεκάθαρα: Καρνέζης στο τέρμα, Σεϊταρίδης και Κάιπερ στα άκρα της άμυνας με τους Μπουμσόνγκ και Πίντο σαν στόπερ, Βιτόλο και Σο κεντρικά χαφ, Σισοκό και Χοκίν οι ακραίοι και ο Τοτσέ στην κορυφή της επίθεσης. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται με πρωινή προπόνηση κι αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα «πετάξει» για Θεσσαλονίκη.

Ψάχνει ομάδα ο Κουίνσι

Ο Κουίνσι ζήτησε να φύγει επικαλούμενος την κακή ψυχολογική του κατάσταση και αναφέροντας παράπονα για τη συμπεριφορά του Φάμπρι απέναντί του. Ο Γκανέζος εξτρέμ εξασφάλισε άδεια δύο εβδομάδας, στη διάρκεια της οποίας θα εξεταστεί από ειδικό γιατρό στο Μπέρμιγχαμ για το πρόβλημα που έχει σε αστράγαλο και προσαγωγούς, ωστόσο είναι κοινό μυστικό πως ήδη ψάχνει την επόμενη ομάδα του. Δεν αποκλείεται, δε, εφόσον βρει ομάδα στη Ρωσία να φύγει άμεσα από τον Παναθηναϊκό κι όχι το καλοκαίρι.

Ξαναπληρώνει

Μετά τους χαμηλόμισθους και κάποιους ξένους παίκτες της ομάδας που έλαβαν κάποια από τα οφειλόμενα, το ίδιο θα γίνει την επόμενη εβδομάδα και με ποδοσφαιριστές που έχουν μεγαλύτερα συμβόλαια. Ο Γιάννης Αλαφούζος εξασφάλισε 1,5 εκατ. ευρώ μέσω δανείου και την επόμενη εβδομάδα θα εξασφαλίσει άλλα τόσα, που θα δαπανηθούν τόσο για τις πληρωμές των παικτών, όσο και για τα έργα που είναι απαραίτητα για να επιστρέψει η ομάδα στο γήπεδο της Λεωφόρου.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: