Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Καλύτερα να σου βγει το μάτι....!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο gazzetta για όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες στον Παναθηναϊκό και τα «καρφιά» του Φάμπρι για τις «διαρροές».
Ο Φάμπρι έκανε τα παράπονά του για όσα βγήκαν και δεν ίσχυαν από την προπόνηση στις αρχές της εβδομάδας, αλλά είδα ότι μπαίνει στο νόημα και κατάλαβε ότι όλοι όσοι τα έγραψαν δεν τα έγραψαν από την ....κοιλιά τους. Κάποιος η κάποιοι τους τα έδωσαν και τα έγραψαν. Και όπως είπε χαρακτηριστικά στη Nova ο Φάμπρι θέλει να μάθει ποιος από τους παίκτες η από κάποιους που είναι γύρω γύρω από τον σύλλογο το έκανε αυτό και έχει τόσο κακή πρόθεση. Κατευθείαν με αυτό που λέει ο Ισπανός τεχνικός δείχνει ότι στην Παιανία υπάρχουν κάποιοι που λειτουργούν σε βάρος της ομάδας. Αν τους ανακαλύψει έχει καλώς, αν όμως δεν τους ανακαλύψει και αυτό το αφήσει να αιωρείται τότε θα είναι μία βραδυφλεγής βόμβα έτοιμη να σκάσει. Ο ένας θα υποψιάζεται τον άλλον στην Παιανία και το κλίμα μόνο ομάδα δεν θα θυμίζει.
Υπάρχει και ένας ακόμα λόγος που τα είπε όλα αυτά ο Φάμπρι. Πιθανόν με αυτά τα καρφιά να προσπάθησε να τρομάξει αυτούς που λένε πράγματα που δεν συμβαίνουν και σύμφωνα με τον Ισπανό έχουν κακή πρόθεση. Πιστεύει ίσως ο Φάμπρι , ότι έτσι θα ...βουλώσουν στόματα. Αυτό αν το πιστεύει να το ξεχάσει. Χρόνια τώρα περνάνε προπονητές από την Ελλάδα και προσπαθούν να κρατήσουν εντός Παιανίας, τα όσα γίνονται ή και τα όσα δεν γίνονται και διαρρέονται με κάποιον σκοπό. Κανένας δεν τα έχει καταφέρει. Οχι μόνο στον Παναθηναϊκό , αλλά σε όλες τις ελληνικές ομάδες. Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι, που θα μιλάνε με τους δημοσιογράφους. Επειδή δεν θέλω να βγάζω την ουρά μας απέξω και επειδή πιστεύω ότι έχουμε και εμείς μεγάλη ευθύνη για το τι μεταφέρουμε στον κόσμο , είναι δουλειά μας να τσεκάρουμε αυτά που μας δίνουν και να δούμε αν ισχύουν και ανάλογα να πράττουμε για την καλύτερη ενημέρωση του κόσμου. Αυτό, όμως, που θέλω να πω στον κόουτς Φάμπρι είναι ότι στην Ελλάδα «είναι καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα».
Πριν έρθει ακόμα μάθαμε για τις ομιλίες του πριν τα παιχνίδια για τα κάστρα και τις λιονταρίνες. Ηρθε και επιβεβαίωσε αυτά που έλεγαν οι Ισπανοί συνάδελφοι. Οπότε είναι πιο εύκολο για τον καθένα να πιστέψει ότι γονάτισε και ζήτησε συγγνώμη, χωρίς να το έχει κάνει ,αρκεί να το μεταφέρει κάποιος από την Παιανία. Για τον Φάμπρι το πιστεύεις, για τον Φερέιρα δεν θα το πίστευες ποτέ. Κακό μεν, αλήθεια δε....
πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: