Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Κάτι καλό θα βγει για την ΑΕΚ...!

Ο Κώστας Κετσετζόγλου γράφει για τον Μελισσανίδη και την συνάντηση με τον Παππα, για τον Βιντιάδη και τις... πλάτες του «Τίγρη», αλλά και για αυτούς που είχαν το θράσος να πάνε στο ΣΔΟΕ. Συμπληρώθηκε ακριβώς μία εβδομάδα από την ημέρα που οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, γιατί και αυτό ήταν πολύ σημαντικό, ξανάβαλαν τον Δημήτρη Μελισσανίδη στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Μία εβδομάδα μπορεί να μην έχει βρεθεί ακόμη λύση για την ΑΕΚ όμως σίγουρα έγιναν σημαντικά πράγματα.

Σε αντίθεση με το προηγούμενο κάλεσμα, μέσω Βούρου τον προηγούμενο Μάρτιο, που δεν είχε κανένα αποτέλεσμα αυτή την φορά έχουν γίνει σημαντικά βήματα προόδου. Εκτός από το «όχι» του Πόλυ Χατζηιωάννου που ήταν μάλλον αναμενόμενο οι συναντήσεις που έγιναν τόσο με τον Παππά όσο και με τον Βιντιάδη είχαν πολύ καλά αποτελέσματα. Και οι δύο δέχτηκαν να πάνε σε αυτή την συνάντηση και επειδή είμαι σίγουρος πως ο Μελισσανίδης δεν θα κάνει πίσω από την δέσμευση του πως θα δώσει το παρόν, χωρίς να ηγηθεί ή να βάλει λεφτά ή οτιδήποτε άλλο, μπορούμε να θεωρήσουμε βέβαιο πως η συνάντηση τουλάχιστον με αυτούς τους τρεις θα γίνει.

Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο να είναι και ο Γκούμας, ενώ ο Νοτιάς θέλοντας και μη κάποιο ρόλο θα παίξει αφού μην ξεχνάμε πως αυτός είναι ο μεγαλομέτοχος και σίγουρα ενδιαφέρεται να μην του σκάσει η ΑΕΚ στα χέρια όσο κι αν έχει κάνει ρεκόρ αναισθησίας τα δύο τελευταία χρόνια.


Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ λοιπόν πέτυχαν τον στόχο τους. Και τα κατάφεραν επειδή κάποιοι πολύ σημαντικοί άνθρωποι για το συνδεσμιακό κίνημα της ΑΕΚ έβαλαν πάνω από όλα τον στόχο. Ετσι ήρθε το αποτέλεσμα. Ισως όχι 100% αλλά σίγουρα μία εβδομάδα μετά από την συγκέντρωση έξω από το σπίτι του Μελισσανίδη τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα και λίγο πιο αισιόδοξα και στο διοικητικό – ιδιοκτησιακό κομμάτι της ΑΕΚ. Στο πιο σημαντικό δηλαδή. Σίγουρα η ΑΕΚ θα βγει κερδισμένη σε κάτι από αυτή την ιστορία ενώ πιο κερδισμένο από όλους βλέπω και τον Βιντιάδη. Γιατί και η πίεση έφυγε από πάνω του και είναι πολύ πιθανό από την συνάντηση που θα γίνει να βγει πολύ πιο ισχυρός χωρίς να αλλάξει σε τίποτα το πλάνο του. Ακόμη κι αυτό, το να πάρει τελικά την ομάδα ο Βιντιάδης με τους συνεταίρους του αλλά με τις πλάτες του Μελισσανίδη και του Παππά και την βοήθεια τους όπου χρειαστεί, θα είναι πολύ μεγάλο κέρδος και θα έχει προκύψει από την πρωτοβουλία των οπαδών της. Νομίζω πως κάπου εδώ τελειώνει ο ρόλος τους στο συγκεκριμένο κομμάτι. Τώρα αναλαμβάνουν Μελισσανίδης, Παππάς και Βιντιάδης. Και επαναλαμβάνω. Σίγουρα θα βγει κάτι καλό. Για την ΑΕΚ.

Για το θέμα του δανείου, την παραίτηση Ηλιόπουλου και πολύ περισσότερο για τον ραδιοφωνικό καυγά δεν είναι να λέμε και πολλά. Η γραφικότητα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ενώ όσον αφορά το δάνειο νομίζω πως αφού οι όροι ήταν ξεκάθαροι και ευνοϊκοί η ΑΕΚ θα έπρεπε να το έχει ήδη πάρει. Πολύ πιο σοβαρό όμως είναι το θέμα που προέκυψε με τον ΣΔΟΕ. Ενα θέμα για το οποίο πολλοί είχαμε προειδοποιήσει πριν την επίσκεψη στον Ιωαννίδη και φυσικά είχαμε κατηγορηθεί ότι υπερασπιζόμασταν τους πρώην πρόεδρους και διαχειριστές από τους... πανέξυπνους αυτοαποκαλούμενους... καθαρτές της ΑΕΚ.

Αφού χθες είδαμε τα αποτελέσματα της βλακείας τους, είχαν το θράσος να βγάλουν και ανακοίνωση για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα ενώ σε λίγες μέρες θα έχουν το ακόμη μεγαλύτερο θράσος να θέλουν να διοικήσουν την ΑΕΚ. Αυτούς όμως τους ξέρουμε χρόνια. Το θλιβερό είναι πως εκμεταλλεύτηκαν την απόγνωση και πήραν μαζί τους και κάποιους οπαδούς που χωρίς αυτούς θα είχαν παραμείνει ανύπαρκτοι. Ελπίζω πλέον και οι τυφλοί να είδαν. Αυτά. Κι όταν η ΑΕΚ παίζει με τον ΠΑΟΚ πάει μόνο για νίκη. 



πηγή: sportdog.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: