Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

«Εξαιρετικοί στην τακτική»

Την ικανοποίηση του για τη νίκη κόντρα στη Λάρισα εξέφρασε με δηλώσεις του ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Μιχάλης Γρηγορίου.

«Εξαιρετικοί στην τακτική»
Η ομάδα των Σερρών πέτυχε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη και ο Λαρισαίος τεχνικός στάθηκε στη σημασία της ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.

«Προερχόμασταν από συνεχόμενες επιτυχίες και θέλαμε μία ακόμα για να συνεχίσουμε το σερί ενόψει των δύο εντός έδρας αγώνων που ακολουθούν. Το καταφέραμε με τον καλύτερο τρόπο. Τακτικά τα πήγαμε πολύ καλά και είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου.

Αρχικά πιέσαμε ψηλά και μετά το 25' κλείσαμε τους χώρους και προηγηθήκαμε με ένα πολύ όμορφο γκολ του Ντα Κόστα. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν θυμάμαι ο Κουτζαβασίλης να έκανε μία πολύ καλή επέμβαση απέναντι στη Λάρισα που ήταν φλύαρη. Αυτό σημαίνει ότι ανασταλτικά πήγαμε πολύ καλά και αν κάποιος είχε κλασική ευκαιρία, αυτοί ήμασταν εμείς με το τετ α τετ του Τοντόροφ που θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι. Πήραμε τρεις βαθμούς και τίποτα παραπάνω. Εύχομαι στη Λάρισα όπου είναι η καταγωγή μου, στο τέλος της σεζόν να βρισκόμαστε και οι δύο στη μεγάλη κατηγορία», κατέληξε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: