Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

«Όποιος δεν το πιστεύει, να μου το πει»

Πεισμωμένοι στον Ολυμπιακό εν όψει της ρεβάνς με τη Λεβάντε. Πίστη για ανατροπή από Μίτσελ και παίκτες. «Θα τα άλλαζα όλα», παραδέχεται ο Ισπανός τεχνικός που φρεσκάρει την ομάδα αύριο με Ξάνθη.

«Όποιος δεν το πιστεύει, να μου το πει»
Το 3-0 είναι βαρύ. Κατά πολλούς ασήκωτο… Όμως στον Ολυμπιακό δεν χάνουν την πίστη τους για ανατροπή του σκορ απέναντι στη Λεβάντε την ερχόμενη Πέμπτη στο «Καραϊσκάκη». Και δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν για την πρόκριση κι αν δεν καταφέρουν να την πάρουν, τουλάχιστον να έχουν παλέψει με όλες τους τις δυνάμεις γι’ αυτή.

Ο προβληματισμός και η απογοήτευση για την εικόνα της ομάδας είναι δεδομένα στοιχεία. Όπως και η οργή για τη διαιτησία. Όμως την ίδια ώρα όλοι, με πρώτο τον Μίτσελ, είναι πεισμωμένοι. «Όλοι έχουμε ευθύνες για την ήττα και πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, όπως πρέπει να γίνεται σε όλες τις μεγάλες ομάδες. Όμως όποιος δεν πιστεύει ακόμη στην πρόκριση να μου το πει να μην παίξει στη ρεβάνς», είπε στους παίκτες του ο Ισπανός προπονητής.

Λίγο πριν η αποστολή πετάξει από τη Βαλένθια για την Αθήνα, είχε πει στους δημοσιογράφους: «Αν μπορούσα θα τα άλλαζα όλα. Και το αποτέλεσμα, αλλά και τις επιλογές ή τις καταστάσεις που μας οδήγησαν εκεί. Η ευθύνη είναι δική μου. Σε όλη μου τη ζωή πίστευα στα θαύματα. Όποιος δεν πιστεύει, δικό του πρόβλημα.

Φρεσκάρισμα με Ξάνθη

Μονοήμερη θα είναι ουσιαστικά η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τη Skoda Ξάνθη την Κυριακή στα Πηγάδια (17:15, Novasports 1), καθώς το χθεσινό πρόγραμμα περιλάμβανε χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν απέναντι στη Λεβάντε. Ο Μίτσελ είναι σίγουρο πως θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα του εν όψει και της ρεβάνς με την ισπανική ομάδα. Από χθες είναι διαθέσιμοι οι Πίνο, Ντιακιτέ και Πάντελιτς, που μένει να φανεί αν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Σίγουρα απών θα είναι ξανά ο Φουστέρ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: