Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Μεγαλεία ο… ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη αλλάζει νοοτροπία και ζει… μεγαλεία. Η διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» κάνει τα πάντα για το καλό του ποδοσφαιριστή. Τι ετοιμάζει ο Δώνης με ΑΕΚ.

Μεγαλεία ο… ΠΑΟΚ

Αυτό έγινε στο πλαίσιο αρκετών κινήσεων της διοίκησης το τελευταίο διάστημα για να βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας των παικτών. Πρόσφατα, δημιουργήθηκε ειδικός χώρος αναψυχής στο προπονητικό κέντρο ενώ από την αρχή της σεζόν η ΠΑΕ κάνει ωραία δώρα σε όποιον παίκτη γιορτάζει ή έχει γενέθλια και στέλνει για παράδειγμα λουλούδια σε πρόσωπα της οικογένειας, ακόμη και σε χώρες του εξωτερικού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Γιώργος Δώνης έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήμα απουσιών αλλά φαίνεται πως έχει καταλήξει σε πρόσωπα και σχήμα. Σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει στις προπονήσεις ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, κάτω από την εστία θα ξεκινήσει ο Ιτάνζ. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Αποστολόπουλος, με τον Λίνο αριστερά και τους Κατσουράνη, Σίλντεφελντ στα στόπερ. Κάτσε και Λάζαρ θα είναι οι δύο κεντρικοί χαφ, με τον Καμαρά αριστερά και τους Κωνσταντινίδη, Ρομπέρ να διεκδικούν μια θέση ως δεξί εξτρέμ. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σαλπιγγίδης, με τον Λόρενς να κινείται πίσω του σε ελεύθερο ρόλο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: