Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

«Να μην χάσουμε την συγκέντρωσή μας»

O Λάζαρ μίλησε στο συνδρομητικό για την αυριανή αναμέτρηση αλλά και την συνέχεια στο πρωτάθλημα. Αρχικά σχολίασε την κατάσταση της ομάδας λίγες ώρες πριν το ματς: «Γενικά το ηθικό της ομάδας είναι σε πολύ καλό σημείο και μένα πιστεύω ότι νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου και το πώς παίζω τον τελευταίο καιρό. Παρόλο που η νίκη αυτή με τον ΟΦΗ ήταν μετά από ένα παιχνίδι που είχε Εθνικές ομάδες και υπήρχε πολύ μεγάλη κούραση πιστεύω αυτό δε φάνηκε στο τελευταίο μας παιχνίδι όπου παίξαμε αρκετά καλά και πήραμε επιτέλους μια νίκη».

Για την δική του απόδοση:

«Πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Δε θα έλεγα ότι . δεν το βλέπω έτσι ότι παίζω τώρα καλύτερα, εντάξει εκνευρίζομαι πολύ όταν κάνω κάποιο λάθος και προσπαθώ στην επόμενη φάση να είμαι πολύ καλύτερος κι αυτό ισχύει και σε κάθε παιχνίδι. Σε κάθε παιχνίδι θέλω να είμαι καλύτερος και να βοηθάω την ομάδα».

Για τον "κακό" Γενάρη που είχε η ομάδα:

«Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ εγώ να εκφράσω μια άποψη τεκμηριωμένη γιατί δεν είμαι κι ο προπονητής της ομάδας. Αλλά . εντάξει . από την άποψή μου, από αυτό που βλέπω εγώ πιστεύω ότι λίγο . 'κολλήσαμε' ψυχολογικά κάπως. Παρόλα αυτά αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό με τον ΟΦΗ γιατί πήραμε τα 'πάνω' μας και τώρα πιστεύω θα πάμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο με την ΑΕΚ».

Για τις πολλές θλάσεις:

«Σίγουρα δεν είμαι ο αρμόδιος για να σας πω αλλά εντάξει, εγώ πιστεύω πως δεν είμαστε μια ομάδα η οποία στηρίζεται στη φυσική δύναμη για να κάνει το παιχνίδι της. Είμαστε μια ομάδα η οποία στηρίζεται κυρίως στην τεχνική και στο ταλέντο, οπότε όταν αντιμετωπίζουμε ομάδες οι οποίες - κι οι περισσότερες είναι έτσι στο ελληνικό πρωτάθλημα - πηγαίνουν και προσπαθούν να πάνε το παιχνίδι στη φυσική δύναμη για να κερδίσουν κάτι από εκεί. Ε . πιστεύω ότι εκεί ίσως συμβαίνουν . ζοριζόμαστε λίγο παραπάνω».

Για τις προσθήκες των νέων παικτών:

«Εγώ, αρχικά, θα ήθελα να πω ότι και πριν έρθουν αυτοί οι παίκτες είχαμε μια ομάδα με πολύ καλό επίπεδο αλλά αυτή τη στιγμή αυτό που έχει βελτιωθεί πάρα πολύ είναι ο ανταγωνισμός μέσα στην ομάδα γιατί έχουν έρθει επίσης εξαιρετικοί παίκτες. Αυτό θα μας βοηθήσει πάρα πολύ και πιστεύω ότι θα μείνουμε μέσα στους στόχους μας και θα τους 'κυνηγήσουμε' μέχρι τέλους».

Για το ματς με την ΑΕΚ:

«Αν παίξουμε αυτό που ξέρουμε να παίξουμε κι αυτό που μας λέει ο προπονητής μας να παίξουμε εγώ πιστεύω ότι δε θα έχουμε κάποιο πρόβλημα, θα πάρουμε τη νίκη. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας όπως είχε γίνει στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό κάτω στην Αθήνα. Είμαι πολύ αισιόδοξος για το ματς .», κατέληξε ο 31χρονος διεθνής Ρουμάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: