Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

«Να μην κάνουμε τα ίδια λάθη»

Ένα δυνατό παιχνίδι περιμένει ο Βαγγέλης Αγγέλου ενόψει της αναμέτρησης του Άρη με τον Πανελευσινιακό.

«Να μην κάνουμε τα ίδια λάθη»
Να αποφύγουν τα λάθη που έκαναν στα προηγούμενα παιχνίδια και να αγωνιστούν με προσοχή και συγκέντρωση συμβούλεψε τους παίκτες του ο Βαγγέλης Αγγέλου ενόψει της αναμέτρησης του Άρη με τον Πανελευσινιακό (16/2, 17:00) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών.

Ο Έλληνας τεχνικός των «κίτρινων» τόνισε πως περιμένει ένα δυνατό και ενδιαφέρον παιχνίδι, δεδομένης της αγωνιστικής εικόνας της Ελευσίνας.

«Η αρκετά καλή αγωνιστική συμπεριφορά της Ελευσίνας στα εκτός έδρας παιχνίδια με ΠΑΟΚ, Ρέθυμνο, Πανιώνιο και Ίκαρο σε σχέση με τη βαθμολογική της θέση, απαιτεί από εμάς αγωνιστικά στάνταρτ παρόμοια με αυτά στο παιχνίδι μας με τον Ηλυσιακό. Επίσης, δε θα πρέπει να επαναληφθούν τα ίδια λάθη από την πλευρά μας. Περιμένουμε ένα δυνατό και ενδιαφέρον παιχνίδι», δήλωσε ο Αγγέλου.

Να παρουσιαστούν με συγκέντρωση και μαχητικότητα δήλωσε ο Έλληνας γκαρντ, Σωτήρης Καραποστόλου:

«Έχουμε μπροστά μας έναν εντός έδρας αγώνα με τον Πανελευσινιακό, του οποίου η βαθμολογική θέση δεν παίζει κανένα ρόλο. Ο προσεχής μας αντίπαλος είναι ανταγωνιστικός σε όλα τα παιχνίδια του. Έχει προηγηθεί μια διακοπή και αυτό που απαιτείται από εμάς για να έρθει η νίκη, είναι απόλυτη συγκέντρωση και μαχητικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: