Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Ο Νεκρός Vs Πεθαμένου και η ...ανάσταση!!

Ο Γιώργος Μύρτσος σχολιάζει στον sportdog το Άρης-Παναθηναϊκός. Φαβορί ο ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Τι λέει για τον ξεροκέφαλο Σαββίδη; "Ή τρελός ή παλικάρι"! Στο παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό παίζει ο νεκρός εναντίον του πεθαμένου, κι εμείς περιμένουμε την ανάσταση του Λαζάρου! Αν αναστηθεί κανείς και δεν μείνουν στην κωματώδη κατάσταση που είναι. Να δούμε, δηλαδή, σε ποιον θα βγει ο αναπνευστήρας, γιατί και οι δύο είναι σε μηχανική υποστήριξη.
Χωρίς ποδοσφαιρικούς κανόνες
Δεν πιστεύω πως χωράει αγωνιστικός σχολιασμός. Στον Άρη τα πράγματα είναι άρτζι μπούρτζι και λουλάς, ένα μπάχαλο. Εκεί που νομίζαμε πως θα τελείωνε η σεζόν με τον Μιχαλήτσο, ζήτησαν οι οργανωμένοι άλλον προπονητή. Στον Παναθηναϊκό, από την άλλη, μπορεί να τους δει κανείς να πλακώνονται στον πάγκο, στα αποδυτήρια, μπορεί να μαλλιοτραβιούνται, να φιλιούνται, ποτέ δεν ξέρεις τι θα κάνουν. Όλες οι ομάδες έχουν κάποια λειτουργία. Στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει τίποτα, έχουν καταργηθεί οι ποδοσφαιρικοί νόμοι και κανόνες. Δεν ξέρουμε ποιος διοικεί, ποιο είναι πληρωμένοι, ποιοι είναι απλήρωτοι, τίποτα.
Δες το για να γελάσεις!
Οπότε αν είσαι ουδέτερος οπαδός βλέπεις αυτό το ματς για να γελάσεις, ενώ αν είσαι οπαδός μίας από τις δύο ομάδες και έχεις πετύχει κάτι στη ζωή σου, δεν το βλέπεις καθόλου. Πηγαίνεις με τη γυναίκα ή την γκόμενά σου μία βόλτα. Ή, αν έχεις κέφι, πηγαίνεις να βουτήξεις το κολιέ στο ξύδι...
Φαβορί ο ΠΑΟΚ
Το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, τώρα, είναι επίσης μία πονεμένη ιστορία. Η ΑΕΚ είχε κάποια αποτελέσματα θετικά και έβαλαν τα σκουπίδια κάτω από το χαλί. Αν αλλάξουν τα πράγματα, τα ίδια σκουπίδια, τα ίδια προβλήματα, θα εμφανιστούν ξανά. Φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ σε αυτό το ματς, που ο Σαββίδης με τον ερχομό του σηματοδοτεί πολλά θετικά για τον σύλλογο, καθώς ήρθε ένας επιχειρηματίας και έβαλε ήδη 25 εκ. ευρώ στην ΠΑΕ.
Τρελός ή παλικάρι!
Και είναι δεδομένο πως δεν πρόκειται ποτέ να πάρει πίσω αυτά τα χρήματα. Ή τρελός είναι ή παλικάρι ή μπορεί να αποσκοπεί σε κάτι άλλο, για να βάλει αυτά τα χρήματα κάποιος, αυτή την εποχή σε ελληνική ομάδα.
Να τον προσέξουν σαν τα μάτια τους
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξουν τον Σαββίδη σαν τα μάτια τους. Μην τους φύγει, γιατί θα πάνε στα παλιά. Ήρθε να λειτουργήσει την ΠΑΕ σαν μία δική του ανώνυμη εταιρεία. Και κάτι δημοσιογραφάρες της Θεσσαλονίκης πήδηξαν στο ταβάνι, γιατί είχαν μάθει να ελέγχουν από τηλεφώνου τους επ' αμοιβή προέδρους του ΠΑΟΚ. Και, δυστυχώς, για αυτούς η ομάδα θα λειτουργήσει σαν ανώνυμη εταιρεία.
Ξεροκέφαλος, Πόντιος και θα τα καταφέρει
Πιστεύω πως θα προσπαθήσουν να πολεμήσουν τον Σαββίδη, μέσα από πόλεμο που θα κάνουν στους άμεσους συνεργάτες του. Αλλά νομίζω πως είναι ξεροκέφαλος γιατί είναι και Πόντιος και αν έχει βάλει σκοπό να δει τον ΠΑΟΚ πρώτο, θα τα καταφέρει. Αλλά εκείνοι οι δημοσιογράφοι που είχαν μάθει αλλιώς στον ΠΑΟΚ, τώρα θα ζοριστούν...


πηγή: sportdog.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: