Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Ακατάλληλοι οι Ζωσιμάδες!!

Μεγάλη αποκάλυψη από τον Γιώργο Χριστοβασίλη. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε πως οι Ζωσιμάδες κρίθηκαν ακατάλληλοι από τη Σούπερ Λίγκα ενόψει της νέας σεζόν.

Ακατάλληλοι οι Ζωσιμάδες!
Σε μπελάδες για το «σπίτι» του την επόμενη σεζόν έχει μπει ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ, Γιώργος Χριστοβασίλης στο περιθώριο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου τόνισε πως η Σούπερ Λίγκα έχει κρίνει ακατάλληλους τους Ζωσιμάδες, για το επόμενο πρωτάθλημα.

Έτσι, ο ιδιοκτήτης του «Άγιαξ της Ηπείρου» έκανε έκκληση για βοήθεια από τις τοπικές αρχές, ούτως ώστε να βρεθεί λύση στο γηπεδικό.

Σας ευχαριστώ που είστε εδώ για να τιμήσουμε την ομάδα μας. Το καλοκαίρι ξεκινήσαμε της σεζόν με νέους στόχους και προγραμματισμούς και μέχρι στιγμής τα έχουμε καταφέρει. Αυτό οφείλεται στους αποκλειστικά στους παίκτες και το τεχνικό τιμ. Θα δώσουμε βάρος στα νεαρά παιδιά όχι μόνο από τα Γιάννενα αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Είναι σημαντικό για εμάς που σήμερα βρίσκονται κοντά μας άνθρωποι από τις τοπικές αρχές. Το μεγάλο πρόβλημά μας είναι το γηπεδικό. Το Ζωσιμάδες κρίθηκε ακατάλληλο για την νέα σεζόν. Ευχαριστούμε τις ομάδες της περιοχής που ας βοηθάνε. Στο φινάλε εύχομαι να βρεθούμε πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα», ήταν τα λόγια του κ. Χριστοβασίλη.

"Παρών" στην εκδήλωση ήταν και ο δήμαρχος της πόλης, κ. Φίλιος, ο οποίος με την σειρά του ανέφερε: «Η ομάδα πάει καλά. Δε το λέω εγώ. Είναι διαπίστωση των φιλάθλων που αγαπάνε τον ΠΑΣ, και είναι πάρα πολλοί. Και αύριο κόσμος πρέπει να πάει στο γήπεδο. Το έχουμε ανάγκη όλοι να πάει καλά ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η καλή πορεία οφείλεται στην συλλογική δουλειά. Είναι ευκαιρία για ευρωπαϊκή πορεία. Έχουμε πρόβλημα στο γήπεδο. Οι καιροί είναι δύσκολοι. Μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι υπάρχει θέληση, μαζί με το Δ.Σ., τον πρόεδρο, τον περιφερειάρχη και όλους τους αρμοδίους, να βρεθεί λύση».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: