Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Μάντζιος: «Ο ΠΑΟΚ είναι… ΠΑΟΚ»

Ο τέως τεχνικός της Κέρκυρας, Άκης Μάντζιος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τη συνεργασία του με του Φαίακες, αλλά και το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, τονίζοντας πως η τετράδα για τα πλέι-οφ θα αποτελείται λογικά από τους ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο και Παναθηναϊκό.

Αρχικά, για το «διαζύγιο» με τους Φαίακες είπε:

«Έπρεπε να γίνει, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα. θεωρώ ότι από την πρώτη μέρα υπήρξαν δυσκολίες, έγινε μεγάλος αγώνας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά, η Κέρκυρα έχει δέκα κρίσιμα παιχνίδια μπροστά και της εύχομαι να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται. Προλαβαίνει να σωθεί, όλα γίνονται σε δέκα παιχνίδια. Είναι δύσκολο, αλλά όσο ζεις και ελπίζεις και μπορεί να το πετύχει η Κέρκυρα. Προσπαθήσαμε να χτίσουμε μια ομάδα και με τα προβλήματα που είχαμε με την αδειοδότηση, πετύχαμε αρκετά πράγματα, στο τέλος όμως μας γύρισαν όλα κόντρα, υπάρχουν στο ποδόσφαιρο και οι καλές και οι κακές στιγμές, όμως προχωράμε κι εγώ και η Κέρκυρα. Αν πάρει έξι βαθμούς με ΑΕΚ και Πανιώνιο μπαίνει δυνατά στην υπόθεση της παραμονής, αλλάζοντας ψυχολογία και με την αλλαγή προπονητή».

Για τη μάχη των πλέι-οφ στη Σούπερ Λιγκ είπε:

«Ο Ολυμπιακός έπαιζε μόνος του από την αρχή και έχει μεγάλη διαφορά σε όλους τομείς. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και θα είναι στην τετράδα, παρά τα προβλήματα που έχει. Ο Αστέρας παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει ίδιο προπονητή και παίκτες από πέρυσι, είναι ομάδα που τα έχει όλα. Ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ και έχει μεγάλη δυναμική και μέχρι το τέλος είναι το μεγάλο φαβορί για τη δεύτερη θέση, έχει καλό υλικό, καλό προπονητή, κόσμο που είναι μεγάλη δύναμη και θα ξεπεράσει αυτή την κρίση που περνάει τώρα. Και ο Ατρόμητος που και αυτός έχει καλή ομάδα και κόσμο και είναι υγιές σωματείο. Αυτές οι τέσσερις θα είναι στα πλέι-οφ κατά τη γνώμη μου».

Τέλος, για τη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού:

«Για την παραμονή υπάρχει ενδιαφέρον. Ο Πανιώνιος και Ξάνθη έχουν ασφάλεια, αλλά δεν κοιμούνται και ήσυχοι με επτά βαθμούς διαφορά. Από τον Πανθρακικό και κάτω θα γίνει μάχη μέχρι τέλους. Η ΑΕΚ έχει αλλάξει πολύ Ιανουάριο, δείχνει ομάδα που σου γεμίζει το μάτι, δείχνει καλύτερη εικόνα και της πάνε και τα αποτελέσματα. Και στον Άρη είναι σημαντικές οι προσθήκες. Είναι δύο ομάδες με μεγάλη ιστορία και κόσμο. Στην ουρά το ενδιαφέρον πάντως θα είναι μεγαλύτερο».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: