Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Οι "κηδείες" του Τζέκο και οι αργοκαρούτες στα χαφ!!

Ο Νίκος Αλέφαντος αναλύει στον sportdog το χθεσινό ναυάγιο της Εθνικής και σχολιάζει το... ζόρι του Σάντος με Μανωλά. "Παπούδες στα χαφ - Βάλε μέσα τον Μήτρογλου"! Η Εθνική ομάδα έκανε το πιο άσχημο παιχνίδι της τα τελευταία χρόνια. Όλα τα λάθη όσο καιρό είναι ο Σάντος, έγιναν μαζεμένα. Έχει μεγάλη ευθύνη ο Σάντος.
Πρώτον: Αριστερό μπακ αντί για τον φορμαρισμένο Χολέμπας έβαλε τον Τζαβέλα που ποτέ δεν τον πίστεψα σαν παίκτη, στη Β’ κατηγορία της Γαλλίας βολοδέρνει. Και αργός είναι και προσφορά δεν έχει, πολύ χάλια ήταν, έκανε και αψυχολόγητο πέναλτι, απογοητευτικός.
Δεύτερον: Τον Σάντος δεν τον προβλημάτισε αυτός ο παιδαράς ο Τζέκο; Ένας παίκτης πασίγνωστος που έχει κάνει κηδείες και στη Μπουντεσλίγκα και στη Πρέμιερ Λιγκ. Πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι, έκανε πλάκα στους σέντερ μπακ μας. Δεν είναι ακόμα έτοιμος ο Αβραάμ έπειτα από 8 μήνες τραυματισμό για να αντιμετωπίσει τόσο καλό σέντερ φορ, άλλο το ελληνικό πρωτάθλημα και άλλο η Ευρώπη. Και του ρίχνει πολύ σε ύψος ο Τζέκο. Όπως ρίχνει και στον Παπασταθόπουλο.
Τι ζόρι τραβάει ο Σάντος με τον Μανωλά; Σε σούπερ φόρμα είναι, αυτός κρατάει τον Ολυμπιακό πίσω, στον πρωταθλητή Ελλάδας παίζει, σε ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ, γιατί τον έχει έξω. Ή ας έβαζε τον Μαλεζά λόγω του ψηλού Τζέκο. Δύο γκολ μέσα στην περιοχή τους έκανε με το κεφάλι ο Τζέκο, τους έριχνε ενάμιση κεφάλι.
Τρίτον: Στο κέντρο του γηπέδου έβαλε τρεις… παππούδες! Αργοί παίκτες, δεν κόβανε, δεν πρεσάρανε, δεν υπήρχε ταχύτητα. Ο Καραγκούνης που μας έχουν πρήξει οι φίλοι του δημοσιογράφοι για το ότι παίζει στη Φούλαμ, σιγά τη Φούλαμ, μεγάλωσε, έπαιζε γύρω από τον εαυτό του. Ο Κατσουράνης τα ίδια, ο δε Τζιόλης τι του βρίσκει ο Σάντος και επιμένει, ένας παίκτης ξεπεσμένος στην Κύπρο, που και νέος όταν ήταν, τον γιουχάρανε οι ίδιοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.
Τέταρτον: Βάζει σέντερ φορ τον Σαμαρά και αριστερά τον Χολέμπας. Ποιος Χολέμπας για αριστερό χαφ- εξτρέμ, δεν κάνει για εκεί, ας έβαζε τον Σαμαρά αριστερά και τον Μήτρογλου σέντερ φορ! Να κέρδιζε και σε μπόι στα στημένα. Μια κλάση πάνω από τον Σαμαρά είναι μέσα στην περιοχή ως σέντερ φορ ο Μήτρογλου, έγιναν εγκλήματα σε αυτό το ματς από τον Σάντος.
Δεν έχουμε Έλληνες χαφ γρήγορους πάντως, να πιέσουν, να βγουν μπροστά, να πρεσάρουν, να κόψουν, δεν βλέπω την Ελλάδα να βγάζει τέτοιους παίκτες. Λόγου χάρη ο Ταχτσίδης δεν είναι γρήγορος, δεν είναι στο στιλ που θέλω εγώ. Πού είναι τα σύγχρονου ποδοσφαίρου χαφ των Ελλήνων;
Η Βοσνία πολύ καλή ομάδα, θα βγει πρώτη, πρεσάρανε στο κέντρο του γηπέδου, κέρδιζαν τη μπάλα και έφευγαν. Καλοί τεχνίτες και γρήγοροι. Μας κέρδισε κατά κράτος. Κατά κράτος. Πιέζανε τα αργοκαρούτικα χαφ μας και τους τελειώσανε. Ήταν μία ταχύτητα πιο πάνω.
Ο Μήτρογλου στην καθισιά του θέλει και τους 3 άλλους όποτε παίζουν σέντερ φορ, είναι καλύτερος στην περιοχή και από τον Σαμαρά και από τον Γκέκα και από τον Σαλπιγγίδη. Διότι ξέρει πολλή μπάλα, έχει φοβερή απαλλαγή, φοβερή ντρίμπλα, και στέλνει τη μπάλα όπου θέλει με εκπληκτικά τελειώματα.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: