Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

«Θέλουμε να κρατηθούμε στις υψηλές θέσεις»

Ματς σημαντικό είναι για τον Πανιώνιο αυτό με τον Πανελευσινιακό καθώς οι «κυανέρυθροι» θέλουν να διατηρηθούν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

«Θέλουμε να κρατηθούμε στις υψηλές θέσεις»
Ο Πανιώνιος φιλοξενείται το Σάββατο από τον Πανελευσιανιακό για την 21η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ, σε ένα ματς καθοριστικό για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» εξήγησε ότι οι παίκτες του χρειάζονται τη νίκη προκειμένου να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και στάθηκε παράλληλα στα σημεία που θα κρίνουν την αναμέτρηση.

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς από τη στιγμή που θέλουμε να κρατηθούμε στις υψηλές θέσεις βαθμολογίας συνεχίζοντας, παράλληλα, να παίζουμε καλό μπάσκετ πάνω στις αρχές που δουλεύουμε στην προπόνηση. Η Ελευσίνα είναι μια ομάδα που θα παλέψει με νυχιά και με δόντια κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα έτσι περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Έλληνας κόουτς και πρόσθεσε: «Γι’ αυτό πρέπει να έχουμε πολύ υψηλό βαθμό συγκέντρωσης και ετοιμότητας να μπορέσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα ώστε να καταφέρουμε τον στόχο μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Από την πλευρά του ο νεαρός γκαρντ του Πανιωνίου, Νίκος Παππάς, ανέφερε: «Θέλουμε να συνεχίσουμε τις νίκες και να παραμείνουμε στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Αντίπαλός μας είναι μία ομάδα που αν και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας είναι μαχητική και ειδικά στην έδρα της με τον κόσμο της στο πλευρό της είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας σε άμυνα και επίθεση ώστε πετύχουμε τον στόχο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: