Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Μετρά αντίστροφα ο Κυριάκος!

Τη διαβεβαίωση πως θα επιστρέψει πολύ σύντομα και πάλι στη δράση μετά τον τραυματισμό του έδωσε μιλώντας στην Bild ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Μετρά αντίστροφα ο Κυριάκος
Θηρίο στο κλουβί νιώθει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Ο νεαρός αμυντικός διανύει τις τελευταίες εβδομάδες του ειδικού προγράμματος που ακολουθεί για να επανέλθει στη δράση μετά την επέμβαση που έκανε στο αριστερό του γόνατο. Μιλώντας στην Bild εξέφρασε τη χαρά του για την εξέλιξη αυτή και διαβεβαιώνει πως θα επιστρέψει σύντομα και δυνατός στη δράση.

«Νιώθω πολύ καλά. Έχω επιστρέψει στο γήπεδο και κάνω ήδη ασκήσεις με την μπάλα. Δεν έχω καμία ενόχληση και όλα πηγαίνουν βάσει πλάνου. Είμαι πραγματικά χαρούμενος. Θα ξαναπαίξω σίγουρα φέτος. Ελπίζω να επιστρέψω δυνατός όπως πριν», τόνισε.

Ο 21χρονος αμυντικός δεν κρατιέται. «Είναι πρώτη φορά στην καριέρα μου που μένω εκτός για τόσο μεγάλο διάστημα λόγω τραυματισμού. Αυτό δεν είναι εύκολο ούτε για την οικογένειά μου, γιατί συχνά έχω κακή διάθεση. Παρακολούθησα από κοντά όλα τα παιχνίδια της Σάλκε. Είναι ό,τι χειρότερο να μην μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα σου. Οι φυσιοθεραπευτές έπρεπε κάποιες φορές να με σταματήσουν. Ευτυχώς οι συμπαίκτες μου είναι δίπλα μου και με έχουν υποστηρίξει ηθικά», δήλωσε.

Πριν έρθει ο τραυματισμός, είχε βρεθεί μία ανάσα από μεταγραφή στη Ζενίτ. Αρκετές ομάδες παρακολουθούν την εξέλιξή του και το προσεχές καλοκαίρι σίγουρα θα υπάρχει ενδιαφέρον. Ο ίδιος, ωστόσο, δεν εστιάζει εκεί. «Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να ξαναπαίξω το συντομότερο δυνατό. Όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία», είπε σχετικά. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: