Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Πραντέλι: «Υπέροχο το γκολ του Μπαλοτέλι»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση της Ιταλίας ήταν ο Τσέζαρε Πραντέλι μετά το 2-2 με την Βραζιλία, ενώ στάθηκε και στο υπέροχο γκολ που πέτυχε ο Μπαλοτέλι.

Πραντέλι: «Υπέροχο το γκολ του Μπαλοτέλι»
Ευχαριστημένος από την εικόνα που έδειξε η Ιταλία στο φιλικό με την Βραζιλία (2-2) ήταν ο Τσέζαρε Πραντέλι.

Ο τεχνικός της «σκουάντρα ατζούρα» τόνισε την πολύ καλή αντίδραση που είχαν οι παίκτες παρά το ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ 2-0, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει το υπέροχο γκολ που πέτυχε ο Μάριο Μπαλοτέλι.

«Κάναμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Μπορεί να δεχτήκαμε δύο γκολ μέσα μισή ώρα, αλλά καταφέραμε να επιστρέψουμε και να πετύχουμε δύο γκολ, ενώ δημιουργήσαμε και πολλές ευκαιρίες. Παίξαμε πολύ καλά και αυτό είναι το ευχάριστο. Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε με σύστημα 4-3-3, ωστόσο, χρειάζεται να δουλέψουμε κι άλλο, ώστε να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά το τέρμα που σημείωσε ο Μπαλοτέλι: «Ήταν πραγματικά ένα υπέροχο γκολ αυτό που πέτυχε ο Μπαλοτέλι. Γενικότερα, όμως, ήταν πάρα πολύ καλός στο παιχνίδι του, καθώς βρισκόταν μέσα στις φάσεις και απειλούσε συνεχώς την αντίπαλη άμυνα. Έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση».πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: